YÜCEL'DEN ZİMMET SORUSUNA YANIT

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ilgili zimmet olayı konusunda açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bahsedildiği gibi bir zimmet olayı yok. Cezayı hesaplamada maktu bir hata var” dedi.

YÜCEL'DEN ZİMMET SORUSUNA YANIT

 Alanya Belediyesi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Encümen toplantısında konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bütün birimlerimizden gelen fikir ve önerileri değerlendirdik. Geçen hafta EMITT’deydik. Ben 2-3 yıldır bu fuara katılıyorum. Son yıllardaki en kalabalık fuardı. Turizme o kadar da karamsar bakmıyorum” dedi. 

banner111

‘BU HATAYI BENDE YAPABİLİRİM’ 

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ilgili zimmet olayı da sorulan Başkan Yücel, “Bu bahsedildiği gibi bir zimmet olayı değil. Cezayı hesaplamada maktu bir hata var. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve emrinde çalışan kadrodan memnunuz. 2 yılda 40 parka el atıldı. Bu maktu bir hata. Bunu bende dahil olmak üzere bir başkası da yapabilir” şeklinde konuştu. 

‘MAHKEME SONUCUNU BEKLİYORUZ’ 

Kapalı pazaryeri konusunda sorulan soruları da cevaplayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kapalı pazaryeri projemiz var. Bu konuda mahkemeden gelecek olan sonucu bekliyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83