FENERBAHÇE'YE COŞKULU KARŞILAMA

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Antalya Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.

FENERBAHÇE'YE COŞKULU KARŞILAMA

Özel uçakla saat 16.00’da Antalya Havalimanı’na inen sarı-lacivertlileri yaklaşık 300 taraftar coşkuyla karşıladı. Futbolcuların rahat geçişi için güvenlik görevlilerinin önünde polis de ek güvenlik önlemi aldı. Aprondan çıkan futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar birbirleriyle yarıştı. Yoğun ilgiyle karşılanan futbolcular güçlükle takım otobüsüne binebildi. Taraftarlar Teknik Direktör Vitor Pereira’ya kara kalem tablo hediye etti. Takım otobüsünün hareketi esnasında taraftarlar onlarca meşaleyi aynı anda yakarak tezahüratta bulundular. Yoğun güvenlik önlemi altında sarı-lacivertli kafile konaklayacağı otele geçti.

banner111
Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı olan Simon Kjaer ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba ve Raul Meireles'in kamp kadrosunda yer almadığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin, Antalyaspor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular yer aldı: 

"Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.”
Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşması yarın saat 20.00’de Antalya Arena Stadyumu’nda oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 18:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83