YÜCEL, PEHLİVAN ALTIN’I TEBRİK ETTİ

Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel, 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nin başaltı müsabakalarında birinci olan, Furkan Durmuş Altın’ı tebrik ederek, altınla ödüllendirdi.

YÜCEL, PEHLİVAN ALTIN’I TEBRİK ETTİ

 Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nde, Alanya Belediyesi ve Başkan Adem Murat Yücel adına güreşen Furkan Durmuş Altın, bugün Başkan Yücel’i ziyaret ederek, mutluluğunu paylaştı. Altın’ı başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, güreşlerin anısına bir de altın hediye etti. Pehlivan Furkan Durmuş Altın’ın hediyesini ise Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu takdı. Başkan Yardımcısı Kasapoğlu, pehlivana “maşallah” diyerek, başarılarının devamını diledi.

banner111
FURKAN DURMUŞ ALTIN BAŞALTI MÜSABAKALARINDA BİRİNCİ OLMUŞTU

664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Başaltı Yağlı Güreşleri’nde birinci olan Furkan Durmuş Altın’a ziyareti için teşekkür eden Başkan Yücel; “Furkan Durmuş Altın, zaferlerine bir yenisini daha ekleyerek bir kez daha göğsümüzü kabarttı. 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Başaltı Yağlı Güreşleri’nde rakiplerini yenerek birinci olan gururumuz Furkan Durmuş Altın’ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 15:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83