Alanya Mutfağı'na AHEP desteği

1 -2 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Türkiye Aşçılar Derneği’nin düzenlediği 6'ncı Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması'nda Alanya Hamdullah Emin Paşa (Alanya HEP) öğrencileri ve Rektör Prof. Dr. Mehmet D. Öner’de yer aldı.

Alanya Mutfağı'na AHEP desteği
Alanya Belediyesi’nin fuar alanına kurduğu dev Alanya Geleneksel Mutfağı standında Alanya’nın yöresel tatları katılımcılara, yalnızca Alanya yemeklerinin ikramından oluşan menü sunuldu. Akdeniz Aşçılar Derneği, Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve Alanya Belediyesi mutfak ekibi iş birliğiyle gerçekleştirildi.


AHEP ÜNİVERSİTESİ ALANYA AVAKADOSU TANITTI

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Berke Sivri, Sibel Güvener, Doruk Çarıkçıoğlu ve Ahmetcan Arıtürk ve uluslararası ödüllere sahip mutfak eğitmeni Mutlu Şevket Yılmaz Alanya’nın gelenekselleşen lezzeti avakado meyvesinden farklı lezzetleri misafirlerin beğenisine sundu.

Standı ziyaret edenler arasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya eski kaymakamlarından Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanyalı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da vardı.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83