'BAHRİYELİ YARİM VAR' İLÇELERLE BULUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 'Bahriyeli Yarim Var' oyununu, Elmalı, Finike, Demre ve Alanya ilçelerindeki tiyatroseverlerle buluşturdu

'BAHRİYELİ YARİM VAR' İLÇELERLE BULUŞTU
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 'Bahriyeli Yarim Var' oyununu, Elmalı, Finike, Demre ve Alanya ilçelerindeki tiyatroseverlerle buluşturdu. Tiyatroseverlerin doldurduğu salonlarda kahkaha tufanı yaşandı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 'Süt Kardeşler' sinema filminin tiyatroya uyarlanmış hali olan 'Bahriyeli Yarim Var' isimli oyunu sırasıyla Elmalı, Finike, Demre ve Alanya ilçelerinde sanatseverlerle buluşturdu. 

KAHKAHALARLA İZLENEN BİR GÖSTERİ
İlk durağı Elmalı olan ve Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Ali Gökçe izledi. Salonu dolduran Elmalılılar, oyuncuları uzun süre alkışladı. 

OYUNA YOĞUN İLGİ
Elmalı'nın ardından sonraki durağı Finike olan 'Bahriyeli Yarim Var' ekibini, Finike Sinema Salonu'nda izlemeye gelen pek çok vatandaş yoğunluktan dolayı oyunu ayakta izledi. Oyun sonunda söz alan Finike Belediye Meclis üyesi Berin Pehlivan, oyunculara teşekkür ederken, kendisinin de bir asker annesi olduğunu ve oyun sırasında çok duygulandığını belirtti. Pehlivan, oyunculara çiçek takdim etti. 

AYAKTA ALKIŞLANDI
Güldürü tufanı Demre'de devam etti. 'Bahriyeli Yarim Var' Demre Karabibik Düğün Salonu'nu dolduran vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, oyunculara çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Oyun son olarak Alanya'da sahnelenen 'Bahriyeli Yarim Var' ayakta alkışlandı. Alanya Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu, Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, salonu dolduran vatandaşlarla birlikte izledi. 

İzleyenlerden tam not alan 'Bahriyeli Yarim Var' oyununun hikayesi ise şöyle: 
"Şemsi Nuri, yakın arkadaşı Yaşar'ın yerine fotoğrafını görüp aşık olduğu sözde sütkardeşi Pakize'nin evine gider. Bu sırada sürpriz yaparak bahriyeli komutan dayı da konağa gelmiştir. Şemsi Nuri, sözde sütkardeşi Pakize'yi teselli ederken bahriyeli komutan dayı, yeğeni ve Şemsi Nuri'yi birbirlerine sarılmış halde yakalar. Yaşar kimliği ile eve giren Şemsi Nuri, bu kez de Pakize'nin sözlüsü Necdet diye tanıtılır. Necdet ve Yaşar'ın da konağa gelmesiyle işler iyice karışır ve ortaya kahkahalarla izlenen bir gösteri çıkar."

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83