TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEYEN RUSLARA YAPILAN ZULMÜN BELGESİ

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, fuara katılmak isteyen Rus misafirlerin Türkiye'ye gelmek için 4 uçak değiştirip başka yollardan gelmek zorunda kaldığını söyledi

TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEYEN RUSLARA YAPILAN ZULMÜN BELGESİ
Victorias Secret mankenlerinden Candice Swanepoel'in yaşanan krizi ve güvenlik sorunlarını gerekçe göstererek gelmemesi üzerine Dosso Dossi Fasion Show 10'uncu yılı özel defilesinde Ukraynalı Barbie lakaplı Model Valeria Lukyanova boy gösterdi. 
Özel koleksiyonların sergilendiği defileyi değerlendiren Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Candice Swanepoel'in gelmemesini umursamadıklarını söyledi. Her şeye rağmen güzel bir defile geçirdiklerini belirten Eraslan, Rusya krizi nedeniyle Rus misafir ve müşterilerin fuara katılmak için 4 uçak değiştirip farklı şehirlerden gelmek zorunda kaldıklarını belirtti. Rus pazarında 7 milyon dolar kaybının da olduğunu belirten Eraslan şöyle konuştu:
"Defilemize Victorias Secret meleklerinden Candice Swanepoel'in bekliyorduk ancak Türkiye'de ve komşu ülkelerde yaşanan olayları bahane ederek gelmedi. Biz de çok umursamadık. Önemli olan buraya gelen misafirlerimizin ticaret yapması. Onların burada olmaması tanıtım anlamında bir şeyler katıyor ama bu dönem Rusya'dan müşterileri getirerek başarılı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. 5 bine yakın misafirimiz var. Bunun yüzde 35'i Rus. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Rus müşterilerimizden yüzde 20'lik bir fireyle bu dönemi atlatıyoruz. Misafirlerimizin Türkiye'ye gelmesi için bütün zorluklar oluştu. Ama biz ikna edip başka şehirlerden getirmeye çalıştık. 4 ayrı uçak değiştirip gelenler var. Kontrollerle ilgili sıkıntılar yaşadık ve her şeye rağmen geldiler. Yaklaşık 7 milyon dolarlık bir kaybımız oldu. Ukraynalı Barbie lakaplı Model Valeria Lukyanova işin telafisini yaptı. Şu an Dosso Dossi Fashion Show yaptığı barış duyurusuyla bütün dünyaya barış yanlısı olduğunu gösterdi. Umarım mesaj yerine ulaşmıştır" dedi.



Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 18:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83