Sağlıkçıların gösterisine tam not

Aladdin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi personelinin hazırlamış olduğu “Ali ve 3 hali” İsimli tiyatro gösterisi izleyicisiyle buluştu.

Sağlıkçıların gösterisine tam not

Aladdin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde görevli sağlık çalışanlarımızın hazırladığı oyun, izleyici tarafından yoğun ilgi gördü. Katılımcılar arasında Alanya Cumhuriyet Başsavcı Musa Taşkın, Alanya ALKÜ  Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba'da vardı. 10 yıldır yoğun bakımda çalışan hemşirenin son zamanlarda gördüğü ilginç rüyalar ve sonucunda psikiyatriye gitmesiyle başlayan konuyu ele alan oyun Alanya Kültür Merkezi'nde vatandaşların beğenisine sunuldu. Yoğun bakım hemşiresi Hasan Öksüz'ün yazdığı ve yönettiği tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı. Zaman zaman kahkahalara neden olan oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda sahneye çıkan oyuncular katılımcılara teşekkürlerini sundu. “Ali ve 3 hali” isimli tiyatro oyununu yazan ve yöneten  Hasan Öksüz, oyunu hazırlarken kendi ve arkadaşlarının büyük emek harcadıklarını, herkes tarafından beğenildiğini görmenin ise kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Yoğun bakım sorumlu hekimleri; Anestezi Uz. Dr. Süleyman Akay ve Gönül Çizmeci Kayır gösterdikleri yoğun çaba ve emekten dolayı çalışanlarına teşekkür ederek onlara çiçek ve küçük bir hediye taktim etti. 

banner111
Burada bir konuşma yapan Alanya ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı oyunu çok başarılı bulduğunu dile getirerek oyuncuları tebrik etti. 
Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ise bu işin arkasında çalışanlarının ciddi bir emek harcadıklarını dile getirdi. Dr. Yazan, "Çalışanlarımızın özenle hazırladığı bu oyunun herkes tarafından beğenilmesi bizleri de çok mutlu etmiştir. Bizi siz değerli insanlarla buluşturduğu için ve sahnedeki başarılarından doları kendilerine teşekkür ediyor ve yürekten tebrik ediyorum" dedi. 

Daha sonra hastane yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ve Başhekim Yardımcısi Oya Malbora Karadağ oyunculara çiçek taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 12:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83