KHKD'dan Alanya Belediye Meclisine teşekkür belgesi

KHKD'dan Alanya Belediye Meclisine teşekkür belgesi
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ve Alanya Belediyesi arasında, Alanya Belediye Meclisi’nin onayı ile imzalanan “Acil Yardım” hattı protokolü sonrasında, KHKD Alanya Şube Başkanı Coşkun, Yücel ve meclis üyelerine teşekkür belgesi takdim etti

Alanya Belediyesi, 8 Mart öncesi Alanyalı kadınlar için özel bir anlaşmaya imza attı. Belediye Meclisi, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen Acil Yardım Hattı Protokolünün imzalanmasına karar verdi. Şubat ayı meclisinde alınan bu kararın ardından, Kadın Haklarını Koruma Derneği Alanya Şubesi Yönetimi Mart ayı meclisini ziyaret ederek Başkan Yücel ve Meclis Üyelerine teşekkür ettiler.



TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİLER

Alanya Belediye Meclisi’ni ziyaret eden Kadın Haklarını Koruma Derneği Alanya Şube Yönetimi, Acil Yardım Hattı Protokolüne imza atma kararının oy birliği ile kabul edilmesi adına teşekkür etti. Dernek Başkanı Gaye Coşkun, kürsüden yaptığı konuşmasında hattın işlevi ve önemine dikkat çekti. Başkan Coşkun, Acil Yardım Hattı Protokolüne imza atarak kadın erkek eşitliği alanında Alanya’da çalışma yapmayı kabul ettiği için Başkan Yücel’e teşekkür belgesi takdim etti. Ardından Mecliste gurubu bulunan AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti’nin gurup sözcülerine, dernek yöneticisi kadınlar partileri adına teşekkür belgesi takdim ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 01:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83