13.Uluslararası caz günleri devam ediyor

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 13.’üncüsü düzenlenen Uluslararası Alanya Caz Günleri'nin üçüncü gününde, Rachelle Jeanty&The Afrojazz Experience ile Dixie Kings Of Hungrary sahne aldı.

13.Uluslararası caz günleri devam ediyor
13. Uluslararası Alanya Caz Günleri'nin üçüncü gününde, Rachelle Jeanty&The Afrojazz Experience ile Dixie Kings Of Hungrary sahne aldı. Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve Kızılkule Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlik, ünlü gurupların konserleriyle devam ediyor. 

DİXİE KİNGS OF HUNGRARY GURUBU 3’LÜ KONSEPT İLE DİNLEYENLERİNİ MEST ETTİ

Sahneye ilk olarak çıkan Dixie Kings Of Hungrary gurubu, trombon, trompet ve klarnet enstrümanlarıyla oluşturulan 3’lü konsept ile dinleyenlere güzel bir gece yaşattı. Trombon ve vokalde Ivan Nagy, trompette Bela Szaloky, klarnette Arpad Dennert, kontrbasda Miklos Csikos, davulda Gabor Kovacsevics, piyanoda Peter Pinter ve bançoda Pal Gaspar'dan oluşan Dixie Kings Of Hungrary gurubu, performansıyla caz günlerine damga vurdu.

GECEYİ RACHELLE JEANTY&THE AFROJAZZ EXPERIENCE GURUBU  KAPATTI

Sahneye çıkan ikinci grup ise Rachelle Jeanty ve The Afrojazz Experience oldu. Başvokal Rachelle Jeanty'e, elektrobasda Noriaki Hosoya, davulda Dimitri Christides, perküsyonda Tunda Alibaba ve piyanoda Falk Bonitz eşlik etti. Başvokal Rachelle Jeanty, şarkıları ve sahne şovlarıyla dikkat çekerken tarihi Kızılkule meydanında gerçekleşen ücretsiz konserlere binlerce vatandaş katıldı. 

Gecenin sonunda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, her iki guruba da teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. 

FİNAL GECESİ SAMİRA EFENDİYEVA, SHEHRİYAR IMANOV’UN

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 13.’üncüsü düzenlenen Uluslararası Caz Günleri’nin son gecesinde, sahneye Etibar Asadlı Trio Special Guests: Samira Efendiyeva, Shehriyar Imanov çıkacak. Bugün sona erecek olan etkinlikte konser saat 20.30’da başlayacak.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2016, 19:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83