Fenomenler Alanya’da

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı 10 ülkeden 15 sosyal medya fenomenini Alanya’ya getirdi. Tanıtım çalışmaları kapsamında milyonlarca kişiye ulaşılacak.

Fenomenler Alanya’da

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) katkılarıyla 17-20 Mayıs tarihleri arasında 10 ülkeden 15 sosyal medya fenomeni Alanya’da içerik üretecek. Rusya, Finlandiya, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Kırgızistan, Özbekistan, Kazakistan, Polonya ve Türkiye’den Alanya’ya gelecek olan fenomenler uluslararası tanıtım kapsamında çeşitli etkinliklerde bulunacak ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapacaklar. Alanya tanıtım çalışmalarını çeşitlendirerek sürdürdüklerini ve tanıtım alanında sosyal medyayı aktif kullandıklarını söyleyen Alanya Turizm Tanıtma Vakfı ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Alanya’da ağırlayacağımız sosyal medya fenomenleri burada bir yandan Alanya’nın doğal ve kültürel alanlarını gezip görecekler bir yandan da gastronomi ve gece hayatı turlarına katılacaklar. Özellikle yöresel yemekler konularında ilgi çekici programlar hazırladık. Misafirlerimiz yaşam tarzı, tatil, güzellik, moda, şov, aile, literatür, fotoğrafçılık ve müzik temalarında içerik üreterek sosyal medya hesaplarında paylaşım yapacaklar” dedi.

banner111

ORGANİZASYONA KATKI SAĞLAYANLAR

Alanya Belediyesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ALTİD, Sunprime C-Lounge, Illusion Event Hall, Alanya Teleferik, Occo Beach Club, Race Tour, XPeria Hotels, Gardenia Restaurant, Cook’s Club ve Sandal SPA.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83