AK GENÇLİK GELİŞİM KAMPINDA

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, Yönetimi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları Afyon'da düzenlenen "Büyük Türkiye'nin Güçlü Gençliği" başlıklı gelişim kampına katıldı.

AK GENÇLİK GELİŞİM KAMPINDA

 Genel Merkez Gençlik Kollarının Afyon, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta 12 il teşkilat yönetimi ve ilçe başkanlarının katılımıyla başlattığı gelişim kampları üç gün sürdü. AK Parti Antalya Gençlik Kolları il yönetimi ve ilçe başkanları ‘da dört çevre ilin katılımıyla Afyon'da düzenlenen kampa katıldı.

banner111
GELECEĞİN GÜÇLÜ YÖNETİCİLERİ OLACAĞIZ
Kişisel gelişim, İletişim ve siyasi başlıklar konularında AK Parti Milletvekilleri, Genel Merkez MKYK Üyeleri, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ve kişisel gelişim uzmanları eğitim verdi. Gençlik kolları olarak dolu dolu bir eğitim programı geçirdiklerini aktaran İl Gençlik Kolları Başkanı Akbaş düzenlenen kamp programı ile ilgili şunları söyledi ; “Üç gün boyunca alanında uzaman eğitimciler ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Donanımlı ve kendini yetiştiren bir gençliğe sahibiz. AK Parti gençliğine her zaman büyük önem veren bir partidir.  Bizler ülkemizin geleceği olacağımızın idrakindeyiz. Şimdinin gençliği geleceğin güçlü yöneticileri olacağız. Bunun için boşa geçirecek zamanımız yok. 2023 ve 2071 hedefleri için var gücümüzle çalışıyor kendimizi yetiştiriyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Melih Ecertaş’a düzenlenen bu gençlik kampı için teşekkürlerimizi sunarız ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 20:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83