Ak Partili Enç meşalelerle karşılandı

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, halk oylaması çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Milletvekili Enç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatmak için gittiği Serik İlçesi’nin Kökez Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından meşalelerle karşılandı.

Ak Partili Enç meşalelerle karşılandı

 AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serik ilçesinde ev ve işyeri ziyaretleri gerçekleştirip mahalle toplantılarına katıldı. Serik Empati Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışına da katılan Enç, mahalle toplantılarında Anayasa değişikliği maddeleri ile ilgili bilgiler verdi.

banner111
 
Bu millet 15 Temmuz’da ölümü öldürdü

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili Anayasa değişikliği maddeleri herkes tarafından okunup anlaşılabilecek şekilde ortadayken CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun yürüttüğü yalan kampanyasını eleştiren Milletvekili Enç, CHP’li milletvekillerinin Halkoylaması süreci ve sonucuna ilişkin milleti tehdit eden açıklamalarını esefle kınıyoruz. ‘Evet’ çıkması halinde milleti denize dökmekle tehdit eden CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt’un ardından Tuncay Özkan’ın da geçtiğimiz gün otobüsün üzerinden bir vatandaşa küfür ve hakaret edip sarfettiği terbiyesiz sözleri de milletimizin takdirine bırakıyoruz. Nihayetinde sözde kararda milletimizindir. Bu tür tehditlerle ve korku dolu sözlerle bu milleti korkutamazsınız. 15 Temmuz’da bu millet  gözünü kırpmadan tankların önüne yatıp, vatanı ve bayrağı için canını ortaya koymuştur. CHP ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, artık yalanlarını takip edemesekte milletimizin bu yalanlara karşı gösterdiği refleks Türkiye’nin ilerlemesini engellemek isteyenlere karşı en güzel cevap olacaktır. 16 Nisan’da vatandaşlarımız sandıkta gereken cevabı verecektir. ‘Evet’ oyları, güçlü bir Türkiye’nin önündeki bütün engelleri kaldıracaktır” diye konuştu.
 
Serik Kökez Mahallesi’nde meşalelerle karşılanan Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, miting gibi mahalle toplantısında halkoylamasının önemini anlattı. Bu seçimin bir parti ya da belediye seçimi olmadığını söyleyen Enç, “Bu seçim Türkiye’nin geleceği için yapılan bir seçim. 16 Nisan’da inşallah sandıktan ‘Evet’ çıkınca yeni bir Türkiye ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 00:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83