Bakan'dan booking.com açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerinin durdurulmasını değerlendirdi. "Booking.com'la tekrar diyaloğa geçmek lazım'' diyen Zeybekçi, ''Bunu da turizm sektörüne bırakmamak lazım. Orada iş biraz duygusal bir tarafa gitmiş durumda. Aklı selimle davranmak, bizim şartlarımızla o firmayı Türkiye’ye kazandırmak lazım.''şeklinde konuştu.

Bakan'dan booking.com açıklaması
Referandum çalışmaları kapsamında gittiği Denizli'de bir basın toplantısında konuşan Bakan Zeybekçi, Booking.com yasağına ilişkin de değerlendirmelerini paylaştı. Booking.com'un Türkiye'de büyük bir operasyon yaptığını belirten Zeybekçi, ''Türkiye'de ticari faaliyette bulunacaksın ama bir ofisin olmayacak. Teknik anlamda doğru ama her doğru iyi midir, değil midir?'' ifadelerini kullandı. 

'BOOKING.COM İLE TEKRAR DİYALOĞA GEÇMEK, BUNU DA TURİZM SEKTÖRÜMÜZE BIRAKMAMAK LAZIM'

Türkiye'nin çıkarları için Booking.com ile tekrar diyaloğa geçmek, bunu da turizm sektörümüze bırakmamak lazım'' diyen Zeybekçi, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
 
''Orada iş biraz duygusal bir tarafa gitmiş durumda. Aklı selimle davranmak, bizim şartlarımızla o firmayı Türkiye’ye kazandırmak lazım. Türkiye’ye gelsin, biz de onun endişelerini giderelim. Farklı şekilde, teşviklerle, desteklerle ikna edebiliriz diye düşünüyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 09:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83