'AKP'YE ÇAKMAK YENİ MODA OLDU'

AKP Gençlik Kolları Başkanı Işık, haftasonu yaşanan başkanlat toplantısındaki tartışmadan sonra gelen yorumlara cevap olarak "Artık her olayda AKP'ye ve Çavuşoğlu'na çakmak yeni moda oldu" dedi.

'AKP'YE ÇAKMAK YENİ MODA OLDU'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Alaaddin Işık, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen 'Belediye Başkanları Buluşması'nda', Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası, eski Türkler Belediye Başkanı Osman Çavuşoğlu arasında yaşanan gerginliğin fazla abartılmış olduğunu savundu. 

Alaaddin Işık açıklamasında şunları söyledi: 

"Siyasetin içerisindeki kişiden uzağındaki kişiye kadar herkes farklı şeyler söyledi ve yazdı. Lütfen ideolojinize göre her olaydan bir çıkarım yapmayın. Her olaydan AKP'ye, Büyükşehir'e ve Mevlüt Çavuşoğlu'na bir şeyler söylemek maalesef bazılarının huyu oldu. En son bu sabah Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar da olaya yanlış şekilde dahil oldu. 

'ÇINAR'A HİÇ YAKIŞTIRAMADIM' 

Osman Çavuşoğlu o toplantıya Bakan Çavuşoğlu'nun babası sıfatı ile katılmadı. Osman Çavuşoğlu, Alanya siyasetinde sadece 'Bakan Babası' olması ile yer almıyor. O toplantıya da eski Türkler Belediye Başkanı olarak katıldı ve fikrini söyledi. Osman Çavuşoğlu, muhtarlıktan belediye başkanlığına, ömrünü siyasete vermiş bir isimdir. Ülkeyi yönetecek bir evlat yetiştirmesi belki onu sevmeyenler için kıskanılası ve siyasi kariyerinin önüne geçen bir durum olabilir. Ama Erhan Çınar'ın, 'Bir siyasetçinin babasından başka hiçbir anlam ifade etmiyor' sözünü de ne yaşına, ne siyasi bilgisine, ne de konumuna yakıştıramadığımı ifade ediyorum."



Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83