'ALANYA AK LİSE İLE GURUR DUYUYORUZ'

Alanya AK Parti İlçe Teşkilatı'nın lise örgütlenmesi geçtiğimiz günlerde başlattığı kampanya 'Elim Elinde' ile bir çok miniği sevindirdi. AK Parti Dış İlişkilerde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'da AK Lise ile gurur duyduklarını söyledi.

'ALANYA AK LİSE İLE GURUR DUYUYORUZ'
Alanya AK Parti Gençlik Kolları altında çalışmalarını sürdüren 'AK Lise' adıyla tanınan AK Parti'nin lise örgütlenmesi çok önemli bir projeye imza attı. Liseli gençler başlattıkları 'Elim Elinde' kampanyası ile köylerde bir çok gence umut oldular. Başlatılan proje ile Alanya'nın bir çok köyüne giden gençler buradaki miniklere hem yardım ettiler hemde hepsiyle tanışma imkanı buldular. Liseli gençlerin yaptığı bu organizasyon köy halkını ve minikleri oldukça sevindirdi.

AK Liseli gençlere ilk tebrikte Eski Dış İşleri Bakanı olan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi. Çavuşoğlu Alanya AK Lise ile gurur duyduğunu belirtti.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'da proje ile gurur duyduklarını belirtti ve , "Ak Parti siyaseti gençleştiren, gençlerle siyaset yapan, siyaset üreten bir partidir. Teşekkürler Ak Gençlik" dedi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık'ta konuyla ilgili, "Her zaman beklenilenden fazlasını yapan Alanya AK Lise ile gurur duyuyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 18:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83