Alanya'daki o tesisi açacak

Başbakan Binali Yıldırım, yarın geleceği Antalya’da, aralarında Alanya'nın da bulunduğu 16 ilçeye yapılan 67 projenin açılışını gerçekleştirecek.

Alanya'daki o tesisi açacak

 Başbakan Binali Yıldırım, yarın saat 15.30'da Cam Piramit’te 731 milyon TL değerindeki projelerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Antalya merkezin yanı sıra, Alanya, Konyaaltı, Gazipaşa, Döşemealtı, Serik, Manavgat, Kemer, Muratpaşa, Akseki, Korkuteli, Kaş, Kumluca, Kepez, Aksu, Elmalı ve Finike’de Antalya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan 67 proje, Başbakan Yıldırım tarafından açılacak. Başbakan Yıldırım, Alanya'da 2,5 milyon TL'ye mal olan Derin Deniz Deşarj Hattı Rehabilitasyonu çalışmasının açılışını da yapacağı törende aynı zamanda vatandaşlara da hitap edecek. Saat 10.30’da Belek Rixsos Otel’de Antalya’daki belediye başkanlarıyla bir toplantı yapacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanı olduğu 2011 yılında özel uçakla önce Alanya Gazipaşa Havalimanı'na iniş yapmış, ardından Alanya Yat Limanı'nın açılış törenine katılmış, AKP İlçe Teşkilatı ile Alanya Belediyesi'ni de ziyaret etmişti. 

banner111
Bu arada, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı da yarınki açılışa gitmek isteyenler için saat 11.30'da Dinek Belediye Mezarlığı yanından otobüs kaldıracak. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83