'ALİ CENGİZ OYUNLARINA DUR DENMELİ'

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği ve Büyük Önderimiz Atatürk’ün çocuklarımıza ve hatta dünya çocuklarına armağan ettiği tek çocuk bayramıdır.' dedi.

'ALİ CENGİZ OYUNLARINA DUR DENMELİ'

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  Alanya Şubesi, şöyle açıklamada bulundu:

banner111
'23 Nisan, Ulusal tarihimizde büyük bir dönüm noktası olup, Türk ulusunun kendi bağımsızlığını eline aldığı gündür. Egemenliğin kayıtsız, koşulsuz ulusa ait olduğu bu yeni yönetim biçimi, Türkiye Cumhuriyeti'ne yurttaşlık bağı ile bağlı olan herkese birey olma olanağı sağlamış ve bunun sorumluluğunu da yüklemiştir.

'CUMHURİYET KUTSALDIR'

Ulusal Birliğe Laik Cumhuriyet’e, Çağdaş Demokrasiye, Barışa, Çevreye ve tüm güzelliklere karşı hassas bir toplum yaratacaklarına, en kutsal emanetleri olan Cumhuriyet’i her türlü iç ve dış saldırılara karşı canları pahasına koruyup, gelecek nesillere taşıyacaklarına olan inancımızla Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak tüm çocuklarımızın çocuk bayramını, tüm halkımızın da Milli Egemenlik bayramını kutluyoruz.

Her yıl coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Milli egemenlik ve çocuk bayramı maalesef ‘’Terör ve şehit’’ olayları gerekçe gösterilerek iptal edilmiştir. Devletin üst makamlarını temsil edenler bayram kutlamalarında şimdiye kadar ne tesadüftür ki katılmamak için ya hastalanırlar ya da yurtdışı gezisine giderlerdi.

'ŞEHİT HABERLERİ GELİRKEN, ONLAR GÜLE OYNAYA GÖBEK ATTILAR'

Her gün şehit haberleri gelirken, çocuklar tecavüze uğrarken, stad açılışını seyirci protestosundan çekinerek, protokol mensuplarının güle oynaya top çevirmesini,her gün şehit haberleri gelirken, düğünleri iptal etmeyip birde üzerine güle oynaya halay çekenleri, her gün şehit polislerimizin haberleri gelirken; Ankara’da polisevinde ünlü sanatçılar eşliğinde üst düzey yöneticiler ve devlet erkanının da şen şakrak göbek atmasına da tanık oldu milletimiz. Sayamayacağımız örneklerle dolu yaşananlara şahit olurken; Bu düşüncedeki ve kafadaki bizi yönetmeye çalışanların rahatsız olduğu konu ‘’Milli Egemenlik’’mi, yoksa ‘’Çocuk’’ kısmı mı acaba.

'ALİ CENGİZ OYUNLARINA DUR DENMELİ'

Aslında yapılmaya çalışılan Millet olma, Egemenlik, Bağımsızlık, Cumhuriyet ve Atatürk değerlerimizin aleni, bilinçli ve fütursuzca içini boşaltıp, itibarsızlaştırıp; çağdışı, medeniyetten uzak softa bir millet yaratılmak istenmektedir. Bu yapılan Ali Cengiz oyunlarını artık yüce Türk Milletimizin görmesi ve dur demesinin zamanı çoktan gelmiştir.

'BU BAYRAMDA OKUL ZİYARETİNDEYİZ'

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından 23 Nisan Bayramının anlamına özel olarak bu yıl 23 Nisan günü Alanya’ya bağlı Beyreli İlköğretim Okulunu ziyaret edeceğiz. Sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde bu ziyaretimizde okuldaki değerli öğretmenlerimiz eşliğinde öğrenciler ve gençlik kollarımızı buluşturmayı ve kaynaştırmayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimize, gençlik komisyonumuz tarafından Alanyalı esnaflarımızın da desteğiyle hazırlanan çeşitli hediyelerimizi armağan edeceğiz. Bu konuda gençlerimize destek veren tüm esnafımıza en içten teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunuyoruz.

Bir kere daha Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak tüm çocuklarımızın çocuk bayramını, tüm halkımızın da Milli Egemenlik bayramını kutluyoruz. Bizleri bugünlere getiren tüm şehit ve gazilerimizi de minnetle anıyoruz.'






Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83