ANTALYA İÇİN ÇILGIN PROJE

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, “Boğaçayı Projesi Antalya’nın çılgın projesi olacak” dedi.

ANTALYA İÇİN ÇILGIN PROJE
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rıfat Durukan ve yöneticileri ile birlikte Konyaaltı’nda vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi. Sümer, Konyaaltı’na yapılması planlanan Boğaçayı Projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Boğaçayı Projesi’nin önemine değinen Sümer, “Bu projeyle birlikte, Konyaaltı’nın sahil uzunluğu 40 kilometre daha artacak. Dünyada önemli bir turizm merkezi olan Antalya’nın cazibesi daha da artacak” diye konuştu.

G20’NİN ÖNEMİ

Sümer, G20 Liderler Zirvesi’nin Antalya’da yapılmasının önemine değindi. 15 ve 16 Kasım’da yapılacak zirve dolayısıyla tüm dünyanın gözünün Antalya’da olacağına vurgu yapan Sümer, “G-20 ülkeleri, dünya ekonomisinin yaklaşık yüzde 90'ını, ticaretinin ise yüzde 80'ini temsil ediyor. Bu yüzden G20 Liderler Zirvesi Antalya için tarihi bir fırsat. Biz şuanda Dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında 16’ıncı sıradayız. 2023’teki hedefimiz ise ilk 10 arasına girmek” dedi.

ANTALYA’DA KONYAALTI’DA KAZANACAK

Boğaçayı Projesi’nin Konyaaltı’nın cazibesini artıracağına vurgu yapan Sümer, “G20 Liderler Zirvesi, EXPO 2016 ve Boğaçayı Projelesi Türkiye’nin dünya arenasındaki tanınırlığını arttıracak. Boğaçayı Projesi, yeni iş imkanları sağlarken, turizmi de canlandıracak. Bu büyük proje ile Antalya’da kazanacak, Konyaaltı’da kazanacak” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83