'KÜFÜR ETTİĞİN İNSANA YALAKALIK NASIL BİR RUH HALİ?'

CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zavlak'ın bu sözlerle kim yada kimleri kastettiği parti içerinde tartışma yarattı.

'KÜFÜR ETTİĞİN İNSANA YALAKALIK NASIL BİR RUH HALİ?'

Cumhuriyet Halk Parti Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zavlak'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklalarla kim yada kimleri kastettiği parti içerinde tartışma yarattı. 

banner111
'ÖNSEÇİMDE ALEYHİNE ÇALIŞTIN'

"Siyaset de biraz omurgalı olacaksın. Daha dün arkasından küfür ettiğin gıybetine gidip kötülediğin ve hatta önseçimde sıralamaya sokmamak için gece gündüz mucadele ettiğin bir insana, sırf medyatik olacağım diye resim çektirtirmek ve birilerine şirin görünmek icin yalakalık yapmak nasıl bir ruh halidir? Anlamakta zorluk çekiyorum. Allah iki yüzlü yalakalardan hepimizi korusun" diye yazdı. 

OKYONUS'TAN DESTEK GELDİ

Zavlak'ın bu açıklamalarında CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın bir başka yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okyanus da, "Abi böyle yazılar yazıp duygularımı kabartıyorsun. Tecrübene belki ömrüm yetmez ama doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Omurgalı kişiler haysiyetli olur, başkasının aklı ile hareket etmez, emrinde olmaz. Ya çıkar vardır yada gizli kalması gereken özeller. Hatır gönül için gülümsenmiş olamazmış abim" yanıtı ile detek verdi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 08:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83