AKILLI'DAN MUHTARLARA MEKTUPLU ÇAĞRI

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, Antalya’daki bütün muhtarlara birer mektup göndererek, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde ülkenin geleceğine sahip çıkmalarını istedi.

AKILLI'DAN MUHTARLARA MEKTUPLU ÇAĞRI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Antalya’da 903 mahalle muhtarına 1 Kasım seçimlerine dönük olarak birer mektup gönderdi. Mektubunda muhtarların halkın takdir ve teveccühü ile seçilmiş önder kişilikler olduğunu belirten Akıllı ülkenin sorunlarını kendileriyle paylaşmayı, siyasi, ahlaki ve vicdani bir görev olarak gördüğünü belirtti. 13 yıldır AKP tarafından yönetilen ülkenin başta terö, yolsuzluk ve toplumsal ayrışma gibi bir yığın sorunla boğuştuğunu belirten Akıllı AKP’nin milletten aldığı desteği, milletin yararına kullanmadığını söyledi. Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı hükümetin uyguladığı yanlış dış politikalar sonucu ülkemizin uluslararası alanda itibarsızlaştığını, çevresinde bir tek dost ülkenin kalmadığını ifade etti.

AKP’nin siyasi çıkar kaygısı ve hesap verme korkusuyla koalisyonun önünü tıkadığını belirten Akıllı ülkenin yeni bir seçime zorlandığını ifade etti. AKP bin-bir yalan ve dolanla MHP’yi “Hayır”cı ilan etmeye çalıştığını ifade eden Akıllı “MHP; bölünmeye, hırsızlığa, adaletsizliğe ve vesayete “Hayır”; huzura, kardeşliğe, refaha ve güvenli bir geleceğe “Evet” demiştir. PKK’ya bütün şartlarına evet diyen AKP; MHP’ye sırtını dönmüştür” dedi.

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Muhtarlarımızın kaçak sarayın konu mankeni olmalarına izin vermeyeceklerini belirterek, Muhtarların maaşını 1400 TL yapacaklarını, ihtiyar heyetine de 150 TL huzur hakkı vereceklerini ayrıca muhtarlıkların elektrik, su, doğalgaz ve internet gibi ihtiyaçlarının da karşılanacağını söyledi. Köy odalarının ve muhtarlık hizmet bürolarının yapımını ve zorunlu giderlerini belediyelere yaptıracaklarını ifade eden Akıllı, “Muhtarların il genel ve belediye meclislerinde temsil edilmelerini de sağlayacağız” dedi.

Mektubunda muhtarları ülkenin geleceğine sahip çıkmaya çağıran Akıllı, “MHP, toplumsal onarımı ve huzurlu bir geleceği kurabilecek kadro, azim ve projelere sahiptir. Bizim tek ihtiyacımız sizlerin MHP’ye destek vererek “Ülkenin geleceğine” sahip çıkmanızdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83