ALTSO DENETİMDEN GEÇER NOT ALDI

TÜRKAK tarafından denetlenen ALTSO Voc Test Merkezi Personel Belgelendirme sistemi bir kez daha geçer not aldı. TÜRKAK sistemin akreditesinin devamı yönündeki denetim kararını açıkladı.

ALTSO DENETİMDEN GEÇER NOT ALDI
ALTSO Voc Test Merkezi TS ISO EN 17024 Standardına uygun olarak kurduğu Personel Belgelendirme sistemi, 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde Türk Akreditasyon Kurumu tarafından denetlendi.

Başarılı bir şekilde tamamlanan denetim sonrasında TÜRKAK Denetçileri Azize Kubulay, Timuçin Bilgili ve Alpaslan Arslan tarafından yapılan değerlendirmede, ALTSO Voc-Test Merkezi’nin, Turizm Konaklama Sektöründe Oda Temizleme Görevlisi Seviye 2, Kat sorumlusu Seviye 3, Ön Büro Görevlisi Seviye 4 mesleklerinde Mesleki Yeterlilik Belgesi vermek üzere sahip olduğu akreditasyonunun devamına karar verdi.

Öte yandan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yoğun turizm sezonunun bitmesi ile ALTSO Voc Test Merkezi, sektörde çalışan personelin belgelendirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı. Sınav ücretlerinin doğrudan hibe yoluyla Avrupa Birliği tarafından karşılanması için Mesleki Yeterlilik Kurumu ile “Belgelendirme için Doğrudan Hibe Desteği” protokolü imzalandığına dikkat çeken Şahin, başvuru işlemleri için detaylı bilgilendirmenin önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi..

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83