KALPAR: PUAN HER ŞEYDEN ÖNEMLİYDİ

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Boluspor karşılaşmasının ardından yaptığı basın toplantısında "3 puanla dönmek her şeyden önemliydi. Biz diğer maçlarda da bu galibiyette gösterdiğimiz iyi oyunu sahaya yansıtmaya çalışacağız" dedi.

KALPAR: PUAN HER ŞEYDEN ÖNEMLİYDİ

 Alanyaspor’da 2'nci maçına çıktığını belirten Kalpar, "İlk hafta içeride Samsunspor ile oynamıştık. O maçı kazanmak çok güzeldi. Kazanmak için çok şey yapmak gerekiyordu. Gerçekten de oyuncularım yapılması gerekenlerin hepsini yaptılar. Bu hafta da bir ivme yakalamamız gerekiyordu. Bu maçın çok zor olacağını da biliyorduk. Zaten kolay maç yok. Özellikle Boluspor deplasmanı bizim için önemli bir deplasmandı. Bunun bilinci içerisindeydik. Ama deplasmanlarda biraz akıllı olursak, biraz disiplinli olursak kazanabileceğimizi de biliyorduk. Bu düşüncemizi oyuncularımızla paylaştık. Kazanmanın gereklerini sahaya nasıl yansıtabileceğimizi değerlendirdik. Mümkün olduğu kadar da yansıttık" dedi. 

banner111
İlk yarı dengeli bir oyun olduğunu dile getiren Kapar, "2'nci yarı da gol bulmamız bizim çok lehimize oldu. Golden sonra biraz daha akıllı, biraz daha kontrol, pas biraz daha ters top kullanabilseydik maçı önceden koparabilirdik. Yine de buna rağmen deplasmanda 8-9 net pozisyon bulmak çok önemliydi. Ama bunları gole çevirememek bizim bir o kadar da dezavantajdı. Son saniyede atmış olduğumuz gol 2-0’a getirdi ama 1-0 iken oyuncularım da her an gol yiyeceğiz telaşı oluştu. Sakin olmalarını söylememize rağmen o telaşı yaşadılar ama 2-0 galip gelmek çok önemliydi. 3 puanla dönmek her şeyden önemliydi" diye konuştu. 

Diğer maçlarda da bu galibiyette gösterdikleri iyi oyunu sahaya yansıtmaya çalışacaklarını kaydeden Kalpar şöyle dedi: " Buradan aldığımız 3 puan bizi biraz olsun rahatlattı. Ama yetiyor mu, yetmiyor. Dolayısıyla ben oyuncularıma kazandıkları için, kazanmanın gereklerini sahaya yansıttıkları için gerçekten kazanabilme amacı için gösterdikleri gayret için onları tebrik ediyorum, onları öpüyorum, onları kucaklıyorum. Biz oyuncularımızla bu bilinç içerisinde sonuna kadar devam edeceğiz. Başkanımız da, yönetim kurulumuz da bu konuda bizlere çok büyük destekler veriyor. Bu desteklerine biz de layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah gerçekleştiririz."

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83