AKP'NİN AFİŞLERİ TOPLATILACAK

MHP Antalya Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nın yaptığı itirazları haklı bulan ilçe seçim kurulu, AKP’nin yasal olmayan yerlere astığı afişlerinin toplatılmasına karar verdi.

AKP'NİN AFİŞLERİ TOPLATILACAK
MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu'na yapılan itirazın haklı bulunduğunu ve AKP'nin yasal olmayan yerlere astığı afişlerin toplatılmasına karar verildiğini belirten MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AKP'nin üst geçitler dahil olmak üzere her önüne gelen yere astığı afişlerin seçim yasakları ihlali olarak görüldüğünü açıkladı. MHP tarafından yapılan müracaatı haklı bulan Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu, seçim yasağı bulunan alanlardaki afişlerin toplatılması için İlçe Emniyet Müdürlüğüne yazı gönderdi. AKP'nin kanun tanımazlığının ve hukuk bilmezliğinin bu karar ile bir kez daha tescillendiğini dile getiren MHP il Başkanı Ali Adnan Kaya alınan kararın takipçisi olacaklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Kaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Biz başkaları gibi ne demagoji yaparız ne de boş konuşuruz. Kanunlara müracaat eder adalete sığınırız. Adaletin verdiği karara da saygı duyarız. Herkes bizim karşımızda demagoji yapmak yerine kanunlar çerçevesinde gerçeklerle konuşsun. İktidar partisi her sıkıştığında da 'çamur at izi kalsın' mantığından vazgeçsin. Kanunlara saygı duymayı öğrensin. Unutmasınlar ki bu ülkede kanun var, hak var, adalet var. AKP bunların hiç birinden büyük değil. Herkes kanunlara nasıl uyuyorsa onlar da bu ülkenin kanunlarına uyacak ve adalete saygı duyacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83