BELEDİYEDEN DEV HİZMET: 8 BİN TANE DAĞITILDI

Alanya Belediyesi, mahalle muhtarlarına taziye, nişan ve düğün gibi merasimlerde kullanılmak üzere 8 bin sandalye ile bin masa dağıttı. Dağıtım töreninde konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, talep olması halinde yaza kadar taziye çadırlarını da teslim edeceklerini söyledi.

BELEDİYEDEN DEV HİZMET: 8 BİN TANE DAĞITILDI
Oba Mahallesi Kızılcaşehir Mevkiinde bulunan oba stadyumunda gerçekleştirilen teslim törenine, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milletvekili Adayı Cafer Uyar, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Muhtarlar Odası Başkanı Hasan Yüksel, Başkan Yardımcıları, Mehmet Kula, Nazmi Yüksel birim amirleri ve muhtarlar katıldı.

“BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ”

Törende ilk olarak konuşan Muhtarlar Odası Başkanı Hasan Yüksel, belediyenin mahallelerdeki hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını dile getirerek, “Bu hizmet de özellikle kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımız için çok önemli bir hizmet. Başkanımız her zaman bizlerin yanında. Kendilerine muhtarlar ve vatandaşlar adına teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL; “TAZİYE ÇADIRLARINI DA YAZA TESLİM EDERİZ”

Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisinin de sosyal alanda yaptıkları hizmetler olduğunu vurguladı. Başkan Yücel, “Bu gün burada bu hizmeti gerçekleştirirken aynı zamanda geleneklerimizin de yaşamasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Taziye, nişan, düğün ve benzeri sosyal faaliyetlerde kullanılmak üzere her mahallenin nüfusuna göre ilk etapta 8 bin sandalye ve bin adet masayı muhtarlarımıza teslim ediyoruz. İhtiyaç olduğu taktirde masa ve sandalyelere ilaveten çadır temini de yapacağız. Amacına uygun olarak kullanılmasını diliyorum. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Yücel, sandalye ve masaları muhtarlara teslim etti.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 17:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83