Bakan Çavuşoğlu'na Alanya'da görkemli karşılama

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Alanya'ya geldi. Çavuşoğlu'nun ilk durağı Kaymakamlık oldu.

Bakan Çavuşoğlu'na Alanya'da görkemli karşılama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Alanya'ya geldi. Çavuşoğlu'nun ilk durağı Alanya Kaymakamlığı oldu. Alanya Kaymakamlık binası önünde Çavuşoğlu için bir karşılama töreni düzenlendi. 

banner111
Törene Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve çok sayıda partili, oda başkanları, STK temsilcileri katıldı. Çavuşoğlu kalabalıkla tek tek selamlaştı ve hal hatır sordu.


Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun göreve gelmesinin ardından ilk kez Alanya Kaymakamlığı'na gelen Bakan Çavuşoğlu, Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşen protokol karşılamasının ardından Kaymakamlık makamına çıktı. Makamda Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Dışişleri Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'na çalışmalar hakkından kısa bir brifing verdi.



BAKAN ÇAVUŞOĞLU HOLLANDALI ÇİFT İLE BULUŞTU
Alanya'ya yerleşen Hollandalı Verboon çifti, Alanya Kaymakamlığı önünde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Son dönemde Hollanda ile yaşanan gerilimden sonra Türkiye'nin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun haklı olduğunu dile getiren Hollandalı Verboon çifti, "Yaklaşık 15 yıl boyunca Arap ülkelerinde yaşadıktan sonra Alanya'ya yerleşme kararı aldık. Çavuşoğlu'nu bir Hollandalı olarak sonuna kadar destekliyorum. Hem Türkiye hem de Çavuşoğlu davasında sonuna kadar haklıdır. Biz Türk insanını ve Türkiye'yi çok sevdik. Hollanda'da yaşayan iki çocuğumuz var. Çocuklarımızla da konuştuk, sanıyorum biz eşimle birlikte bundan sonra hayatımızın sonuna kadar Türkiye'de, Alanya'da yaşayacağız" dedi.

Çavuşoğlu'nun Kaymakamlıktan sonraki programı şu şekilde:

14.00 Alanyaspor Protokol İmza Töreni 
16.00 Alanya Akköprü Açılışı 
18.00 Velittin Yenialp Kooperatif Açılışı 
19.00 ALSİAD Toplantı (Ticaret Odası)

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83