Bakan Çavuşoğlu'na muhteşem karşılama

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya’da iş kadınları ve iş adamlarıyla bir araya geldi. ‘Bir başkadır memleketim’ şarkısıyla karşılanan Bakan Çavuşoğlu, kadınların özçekim isteklerini geri çevirmedi.

Bakan Çavuşoğlu'na muhteşem karşılama
Referandum çalışmalarını memleketi Antalya’da sürdüren Bakan Çavuşoğlu, Lara Düden Park’ta bir kafede Büyük Antalyaspor Derneği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantı sonrası Çavuşoğlu’na Dernek Başkanı Aziz Çetin tarafından Antalyaspor forması ve atkısı hediye edildi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun nerede olursa olsun Antalya’nın sorunlarına kayıtsız kalmadığını söyledi. Türkiye’nin önemli bir süreçte olduğunu dile getiren Sümer, "Ülkemiz için dönüm noktası. 16 Nisan’da güçlü bir evet çıktıktan sonra bugünümüz dünden daha güzel, yarınımız da bugünden daha güzel olacak" dedi.

Çavuşoğlu daha sonra yine aynı bölgedeki bir kafede Antalyalı iş kadınlarıyla bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, bando eşliğinde çalınan, ‘Bir başkadır memleketim’ şarkısıyla karşılandı. Tek tek kadınları selamlayan Çavuşoğlu, özçekim isteklerini de geri çevirmedi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı kadınlarla toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

Bakan Çavuşoğlu, saat 16.00’da ise Uluslararası Antalya Üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 14:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83