'BİR BAŞKANLIK UĞRUNA ÜLKE FEDA EDİLMEMELİ'

MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, Ankara’daki bombalı saldırının ardından bir açıklama yaparak alçak saldırıyı gerçekleştirenleri kınayıp hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ülkeye de başsağlığı diledi.

'BİR BAŞKANLIK UĞRUNA ÜLKE FEDA EDİLMEMELİ'

 Türkiye’nin zor günlerden yaşamaya devam ettiğini söyleyen Er, “AK Parti iktidarının 3,5 sene bu ülkeye uygulamaya çalıştığı bir çözüm sürecinin netice ve sonuçlarını hep beraber yaşamaya devam ediyoruz. 3,5 sene boyunca valilere ve kaymakamlara verilen talimatlar neticesinde teröristler bölgelerde silah stokları yaptılar. Kendilerince günü geldiğinde kullanmak üzere bir hazırlık yapıldı” dedi. 

banner111
BU SALDIRI BİR MESAJ TAŞIYOR

Teröristlerin amacının ve hiçbir iyi niyetlerinin olmadığının baştan beri belli olduğunu vurgulayan Er, “Ancak her olayda olduğu gibi, AK Parti'yi yöneten insanlar, başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere çözüm süreci boyunca kandırıldıklarını ifade ediyorlar. Ülkeyi bu kandırılmanın neticesinde bir uçuruma ve maceraya sürüklemiş durumdalar. Teröristlerin yapmış olduğu bu alçakça saldırı açık bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Türk milletine bir meydan okumadır.  Ankara'nın kalbinde, Başbakanlığa 50, Genelkurmay Başkanlığı'na 100 metrelik bir mesafede yapılmış olan bu saldırı bir mesaj taşımaktadır” diye konuştu. 

ÜLKE MACERAYA ATILMAMALI

Er, bu saldırının ‘Eğer icap edilirse, ihtiyaç duyduğumuz anda sizin kalbinizin içinde dahi bu eylemleri yapabilecek güç ve kabiliyete sahibiz’ anlamına gelen bir mesaj olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: “Bu alçakça saldırılar karşısında pes edecek bir millet değiliz. İnşallah bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber daha fazla kenetlenerek aşacağız. Ancak Türk milleti uyanık olmak zorunda. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yöneten insanlar uyanık ve akıllı olmak zorundalar. Bu güzelim ülkeyi bir başkanlık uğruna bu ülkenin feda edilmemesi lazım. Realist politikalar takip edilmeli, ülke ve dünya gerçekleri iyi idrak edilerek doğru strateji oluşturularak Atamızın dediği gibi 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' ilkesi  takip edilerek bu doğrultuda politikalar geliştirilip, ülke maceraya atılmamalı”

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 17:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83