'TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAYALIM'

Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, "Takımın bulunduğu noktayı tarihi bir fırsat olarak görüyorum. Bu fırsatı kaçırmamak adına gelin kulübe destek olalım" dedi.

'TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAYALIM'

 Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Enver Vural ve genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka'yı makamında ziyaret etti. Başkan Çavuşoğlu, Emniyet Müdürü Saka'ya kulüp çalışmaları ve takım hakkında bilgi vererek bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 

banner111
Başkan Çavuşoğlu, PTT 1. Lig'de 21 haftanın geride kaldığını ve takımın zirve mücadelesi verdiğini söyledi. Devre arasında yapılan transferlerle takımın daha da güçlendiğini belirten Başkan Çavuşoğlu, "Ligde bundan sonraki maçlar daha da zor geçecek. Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Hedefimize ulaşabilmek için Alanya halkının desteğini bekliyoruz" dedi. 

Emniyet Müdürü Saka ise, "Multigroup Alanyaspor ilçeyi en iyi şekilde temsil ediyor. Takım ise şampiyonluğa oynuyor. Biz de başkan ve yönetim kuruluna destek olmalıyız. Tüm Alanya halkını buradan kulübe destek olmaya davet ediyorum. Takımın bulunduğu noktayı tarihi bir fırsat olarak görüyorum. Bu fırsatı kaçırmamak adına gelin kulübe destek olalım" diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83