'BİZ TERÖRİSTE BURS VERMEYİZ'

Alanya Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Ankara'daki hain saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü üyesine ADD tarafından burs verildiği iddialarını yalanladı.

'BİZ TERÖRİSTE BURS VERMEYİZ'

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Ankara’da 13 Mart Pazar akşamı yapılan hain bombalı saldırı sonrası sosyal medya üzerinden derneğe yönelik sinsi bir saldırı başlatıldığını söyledi, ancak bu ve bunun gibi iddiaların asılsız olduğunu belirterek, derneğe iftira atıldığını söyledi.

banner111
ADD Genel Merkezi'nden gelen açıklama şu şekilde:

'Ankara’da 13 Mart Pazar akşamı yapılan hain bombalı saldırı sonrası sosyal medya üzerinden Derneğimize yönelik sinsi bir saldırı başlatıldı.

Kurulduğu günden bu yana, ülkemize yönelik terör saldırılarına karşı dimdik ayakta durmuş ve Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy başta olmak üzere, pek çok yönetici ve üyesini teröre kurban vermiş örgütümüze yönelik karalama kampanyaları bir kışkırtmanın habercisidir.

Ankara’daki bombalı saldırıda canlı bomba olduğu ve Balıkesir Üniversitesinde okuduğu iddia edilen S.Ç.D adlı öğrencinin derneğimizden burs aldığı söylentileri alçakça bir iftiradır!

Soysal medyada iddia edildiği gibi, Ankara’daki bombalı saldırının faili olduğu iddia edilen S.Ç.D. adlı öğrenciye gerek şubelerimizce, gerekse Genel Merkezimizce burs verilmemiştir. Bu tür yalan haberler ADD’nin yurtsever halkımız üzerindeki itibarını yok etmeye yönelik basit algı operasyonlarıdır.

Adını Atatürk’ten alan, Türkiye Cumhuriyetinin varlığına ve bölünmez bütünlüğüne karşı yönelik her türlü saldırıya karşı kararlı bir şekilde örgütlü mücadele veren Atatürkçü Düşünce Derneği, bölücü terör örgütü ile arasına sınır çekmek şöyle dursun, cepheden mücadele etmektedir. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ilkesi bizler için Erzurum-Sivas kongrelerinden bu yana devralınmış kutsal bir emanettir. Dolayısıyla derneğimiz, Türk gençliğini gerici-bölücü terör örgütü ve benzeri yapılanmalara karşı uyanık tutmak için her türlü çabayı göstermektedir.

Ayrıca Derneğimize karşı bu kara propagandayı başlatanlar, 13 yıldır ülkeyi yöneten siyasi iktidarın terör örgütünün siyasi uzantısı partiyle birlikte sürdürdüğü açılım sürecini, gizli Oslo görüşmelerini, Habur rezaletlerini, İmralı tutanaklarını  unutmamalıdırlar.

Halkımızın  ve üyelerimizin bu tür yalan haberlere itibar etmeyeceğine inanıyor, yetkilileri derneğimize yönelebilecek tertiplere karşı önlem almaya çağırıyoruz. Bu ifitraları pervasızca dile getirenler hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağımızı duyuruyoruz. Ankara’da yaşanan hain saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine bir kez daha başsağlığı, yaralılara şifa dilerken saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz.'





Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 12:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83