'ENGELLEMELERE RAĞMEN DİM DİK AYAKTAYIZ'

MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

'ENGELLEMELERE RAĞMEN DİM DİK AYAKTAYIZ'
Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde Hilmi Er, ' Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Milleti'nin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı bu zor günleri yine birlik ve beraberlik içerisinde daha da fazla kenetlenerek aşacağımıza olan inacımı tekrar ifade etmek istiyorum.' dedi.

Hilmi Er konuşmasına şöyle devam etti:

'Ülkemiz zor günler yaşamaya devam ediyor. Son beş ayda yapılan üç patlamada iki yüzü aşkın vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilemek istiyorum.

'ÇOK ŞÜKÜR EMNİYET MÜDÜRÜ ATANDI'

Altı aydır Türkiye Cumhuriyetinin başkentinin Emniyet Müdürü yok ,vekaleten yürütülüyor. Başkentin göbeğinde üç saldırı yapılıyor ve sizin emniyet müdürünüz yok. Allah aşkına ,bu nasıl bir ülke yönetme anlayışıdır. Hem tek başına iktidarda olacaksınız hem de bir emniyet müdürü atayamayacaksınız. Çok şükür dün itibariyle bir emniyet müdürü ataması yapılabildi.

'İKTİDAR BAŞKANLIK RÜYASI GÖRÜYOR'

Yaşanan bütün bu olumsuz gelişmelerin Alanya'mızın lokomotif sektörü olan Turizmi sektörünü tam bir kaosun içine sürüklemiştir. Alınan tedbirler yetersiz ve basit, İktidar ise hayal aleminde, başkanlık rüyaları görerek yaşamaya devam ediyor. Komşu ülkelerle sıfır sorun politikasıyla yola çıkmıştı bu hükümet,ama yolun sonunda etrafında selam verecek bir dost ülke kalmamıştır. Sonuç :Sıfır komşu

'BERBEROĞLU KOMİK BİR DURUMA DÜŞMÜŞTÜR'

AKP İlçe Başkanı Sn. Mustafa Berberoğlu bir açıklama yaparak Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel in hizmet yapmadığından dem vurmuştur. Gündemi saptırmaya yönelik olarak yapılan bu mesnetsiz açıklama ile Sn. Mustafa Berberoğlu komik duruma düşmüştür.

'HER TÜRLÜ ENGELLEMEYE RAĞMMEN DİM DİK AYAKTAYIZ'

Evet, her türlü engelleme çabalarına rağmen Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel hizmetlerine devam etmekte, yıllardan beri ihmal edilmiş olan Alanyanın en ücra köşelerine hizmet götürmektedir.

'ALANYA'DAN BAŞKA HANGİ BELEDİYENİN ARAÇLARI GASP EDİLDİ?'

Evet, hizmet üretmekte zorlandığımız noktalar yok değil. Düşünebiliyor musunuz iki sene geçmiş olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi kafasına göre bir meclis toplantısında Alanya belediyesinin elinde olan bir caddeyi kendi uhdesine alabiliyor.

Alanya belediyesine ait olan büfeleri mahkeme kararına rağmen başka zorlama bir karar ile tekrar kendine alabiliyor,amaç acaba nasıl bir engel çıkarabiliriz de Alanya belediyesinin hizmetlerine mani olabiliriz. Alanya Belediyesinin araç gereç parkındaki araçlar, iktidar olmanın gücü kullanılarak Valilik marifetiyle Antalya ya gönderilmiştir.Sn. Berberoğlu yaptığınız bu partizanlıkları Alanya halkı unutmadı.Sormak istiyorum Gazipaşa Belediyesinden, Serik Belediyesinden veya herhangi bir başka AKP'li belediyenin hangi aracı gasp edilmiş veya hangi büfesine el konulmuştur. Bu uygulama tamamen bendensin veya benden değilsin mantığı ile muhalefet belediyelerinin hizmet etmesini engellemeye yönelik çabalardır. Sizin ve zihniyetinizin Alanya ya ve Alanya halkına olan bakış açınızın bir yansımasıdır.

'NE YAPTI ALANYA?'

Patlayan su borularını tamir etmekten ve her adım başı vesikalık resmini sergilemekten öteye bir hizmeti olmayan Büyükşehir Belediyesi, ne yaptı Alanya? Diye asıl ben sormak istiyorum. Evet yüzde iki yüzün üzerinde suya zam yapıldı, bu doğru. Başka bir şey yok.

'SORUYORUM SİZE BERBEROĞLU'

Ehliyet yenilemeleri güya sadece 15TL olacak idi,sağlık raporu almak için hastaneye giden vatandaştan 200TL muayene ücreti alınıyor . Var mı bundan haberiniz?Hani sadece 15 TL idi! Bu AKP iktidari sadece bir aldatma iktidarıdır.

Evet sayın Berberoğlu,tam ondört senedir iktidarsınız ,hem de tek başına. Her seçim dönemi otoban ,hızlı tren sözü veriyorsunuz ,yılan hikayesine dönen Bölge Hastanesi,katı atık tesisi,Hal projesi. Ne oldu bunlar? Milletin aklıyla alay etmeyin lütfen, Sanki yapılmış gibi ifade ediyorsunuz. Yapıldı da biz mi görmüyoruz?

'KİMİN HİZMET ETTİĞİNİ HALK GÖRÜYOR'

Kimin hizmet ettiğini, kimin ise sadece laf kalabalığı yaparak polemik yaratmaya çalıştığını değerli Alanya halkımız görüyor. Her türlü engelleme çabalarınıza rağmen, Alanya halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum. Bizim Alanya ve halkına hizmet etme aşkımız ve çabamız, sizin engelleme çabalarınıza karşı galip gelecektir.'


Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83