ALTSO'DA SAĞLIK TURİZMİ KONUŞULDU

Alanya Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Abdullah Yağdır ve dernek yöneticileri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ettiler.

ALTSO'DA SAĞLIK TURİZMİ KONUŞULDU

 Ziyarette, Akdeniz Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Şevket Yirik, BAKA Uzmanı Esra Alagöz Kaya, Kamu Hastaneleri Antalya Genel Sekreterliği’nden Işıl Arslanoğlu da yer aldı.

banner111
Sağlık turizminin görüşüldüğü ziyarette Başkan Şahin, Alanya için yapılan her türlü projeye ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Sağlık turizminin de gelecek yıllarda Alanya ekonomisi için önemli bir sektör haline geleceğini aktaran Başkan Şahin, Alanya Sağlık Turizmi Derneği’ne her konuda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Alanya Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Abdullah Yağdır ise ALTSO’nun yürüttüğü başarılı projeler için Başkan Şahin’i tebrik etti. Yağdır, bundan sonra uygulamaya koyacakları projelerde ALTSO’yu yanlarında görmenin kendilerine büyük güç katacağını dile getirdi.

Yağdır ayrıca, Başkan Şahin’i, 19 Mart Cumartesi Alanya’da düzenlenecek olan ve Orda Asya ülkelerinin sağlık turizmi temsilcilerinin de katılacağı Sağlık Turizmi Çalıştayı’na davet etti.

Sağlık turizmi konusunda yaptığı çalışmayı Başkan Şahin’e aktaran Yrd. Doç. Şevket Yirik, Alanya’da sağlık turizmiyle ilgili olarak gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerden bahsetti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83