BOLUSPOR MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Alanyaspor 20 Mart Pazar günü saat 18.30'da Oba Stadı’nda oynayacağı Boluspor maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatlarındaki indirim ise devam ediyor.

BOLUSPOR MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Multigroup Alanyaspor'un sahasında oynayacağı Boluspor maçının biletleri kale arkaları 5 TL, maraton tribünü 10 TL, kuzey protokol tribünü 10 TL, VIP3 50 TL ve VIP2 70 TL olarak satışa çıktı. Passolig kart basım işlemi maç günü saat 14.00'e kadar devam edecek, vizeleme işlemleri ve bilet satışı ise maç saatine kadar kulüp passolig ofisinde devam edecek. Maç günü kart vizeleme ve maç bileti satışı stattaki passolig ofisinde yapılacak. Kulübümüzün yönetim kurulundan yapılan açıklamada ise taraftarlarımız bu önemli maça davet edildi. Açıklamada "Süper Lig yarışında büyük önem taşıyan Boluspor maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Alanya'yı ve Multigroup Alanyaspor'u seven herkes bayrağı ve formasıyla maça gelip takımımızı desteklesin" sözlerine yer verildi. Passolig Kartı Sahibi taraftarımız internet üzerinden maç bileti satın alma ve kart vizeleme işlemlerini www.passo.com.tr adresinden, Multigroup Alanyaspor Passolig Kartı olmayan taraftarlarımız ise internet üzerinden passolig kartı için başvurularını www.passolig.com.tr adresinden yapabilirler.

banner111
Ayrıca pazar günü Halk Otobüsleri Kooperatifi taraftarlar için Oba Stadı'na özel seferler düzenleyecek. Otobüsler hal kavşağından saat 16:00, 16:30, 17:00, 17:30 ve 18:00'da Oba Stadı'na sefer düzenleyecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83