BUDAK ADAYLIK İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, 26’ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

BUDAK ADAYLIK İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI
CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, 26’ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunu yaptı. CHP’li Budak, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçim için hazırladığı dosyayı CHP Genel Merkezi’ne teslim ederek, milletvekili adaylık başvurusunu yaptı. Başvurusunun ardından Budak, 7 Haziran seçimlerinde vatandaşların, Türkiye’nin içine sürüklendiği hukuksuzluk ortamından çıkarılmasını, demokrasi ve özgürlüklerin yeniden kurulmasını istediğini vurguladı. CHP’nin halkın mesajı doğrultusunda koalisyon kurulması için samimi bir çaba yürüttüğünü, her türlü seçeneği masaya taşıdığını vurgulayan Budak, “CHP olarak biz halkın mesajını aldık ve hükümet kurma masasına oturduk. Oy hesaplarını bir kenara bırakarak, ‘Önce Türkiye’ dedik. Bütün seçenekleri görüşmeye hazır olduğumuzu ifade ettik” dedi.

SİYASİ AHLAK OLMADAN OLMAZ

Hükümet kurulamamasının Türkiye’ye ağır bir fatura çıkardığını belirten Budak, “Türkiye’de Anayasa Casino siteleri devre dışı durumda. Bunların temel nedeni siyasette ahlakın egemen olmamasıdır. Çünkü ahlakın geçerli olmadığı yerde hiçbir kural, hiçbir değer geçerli olmaz. Türkiye, bugün bunun sancılarını yaşıyor. Siyasi ahlakı geçerli kılmadıkça Türkiye nefes alamaz” dedi.

ANTALYA’YA SÖZÜMÜZ VAR

Antalya’ya 7 Haziran seçimlerinde bir çok söz verdiklerini hatırlatan Budak, “7 Haziran’da Antalyalı hemşehrilerimize ‘Yaşanacak bir Türkiye için yaşanacak bir Antalya için sözümüz var çözümümüz var’ dedik. Halkımız da bize bir yol açtı. Ancak, siyaseti Türkiye için değil kendileri için yapanlar bu yolu tıkadı. Antalya’nın, Antalya doğasının, Antalya turizminin acil çözüm bekleyen sorunları var. 13 yıldır Antalya’yı oyalayanların, müjdeler verip yerine getirmeyenlerin Antalya’ya vereceği bir şey yoktur. Şimdi Antalyalı yurttaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek için 1 Kasım’da bir kez daha destek istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 10:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83