'Çalmadık kapı bırakmayacağız'

MHP Alanya İlçe Teşkilatı kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Türkdoğan hızlı bir şekilde 'Çalmadık kapı bırakmayacağız. Sahalara iniyoruz' dedi.

'Çalmadık kapı bırakmayacağız'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan geçtiğimiz günlerde yapılan  İlçe kongresiyle güven tazelemiş ve delegelerin büyük çoğunluğunun verdiği oyla yeniden MHP Alanya İlçe Başkanı seçilmişti. Türkdoğan bugün yönetim kurulu ile kongreden sonra ki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Türkdoğan yönetimi eksiksiz bir şekilde katıldı. 

Geçtiğimiz Cumartesi günü MHP'nin olağan kongresini yaptıklarını hatırlatarak sözlerine başlaan Türkdoğan, "Bu kongreyle MHP Alanya İlçe Başkanı sıfatıyla yeniden delegelerimizin 364 tanesinin oyu ile seçildik. Geçmişte 25 Ağustos 2016 tarihinden kongre gününe kadar birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaşlarımız vardı bunlara yenileri dahil oldu. Benimde dahil olduğun toplam 65 kişilik  yönetim kadrosu ile daha güçlü, daha kalabalık ve daha aktif bir yönetim kurulu oluşturduk." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongre sürecinde emeği geçen herkese teşekkür eden Türkdoğan, "Bu kadroyla Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile siyasi anlayışımız devam edecek. Bu anlamda bizlere destek veren delegelerimize, partililerimize ve tüm Alanya’ya teşekkür ediyorum. Kongremizin MHP’ye yakışır biçimde birlik beraberlik içerisinde geçmesini sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. 

NEVRUZ BAYRAMI'NI KUTLADI

21 Mart Nevruz Bayramı ile ilgili de konuşan Türkdoğan, "Bugün Türk milletinin Nevruz Bayramı’nı kutluyoruz. Baharın müjdecisi olan bayramımızın Türk milletine birlik beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi 

'SAHAYA İNİYORUZ'

16 Nisan referandum çalışmaları ile ilgili de çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaklarını söyleyen Türkdoğan, "Bugün ki ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştireceğiz ve akabinde hızlı bir şekilde 16 Nisan’da yapılacak olan referandum süreci ile alakalı çalışmalarımıza başlayacağız. Sahaya iniyoruz. Alanya’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Ülkenin Birliği ve devletin bekası için 'evet' dediğimizi buradan herkese tekrardan söylüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83