CHP'DE ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİA

Partisinin Danışma Meclisi'nde konuşan CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, üye güncellemeleri sırasında yaptığı konuşmada bazı üyelerin telefonda kendilerine küfür ettiğini bu isimlerin üyelikten atılacağını söyledi.

CHP'DE ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİA

 CHP Alanya İlçe Teşkilatı, parti binasında eski Meclis üyeleri, ilçe başkanları, eski milletvekilleri, adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle danışma toplantısında bir araya geldi.

banner111
Alanya'da Cumhuriyet Halk Partisi'ni bir adım daha ileriye taşımak için çalışmalar yaptıklarını ve bu bağlamda eski yöneticilerle bir araya geldiklerini belirten CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Danışma Kurulu toplantısına katılan herkese teşekkür etti. "Bu birlik beraberliğe çok ihtiyacımız var" diyen Takavut, "Alanya için, ülkemiz için neler yapabiliriz bunları tartışacağız. Alınacak kararları da genel merkeze ileteceğiz. Bugüne kadar hiç yapılmamış. Normalde her yıl yapılması gerekiyor biz yılda iki kez gerçekleştireceğiz. Umuyoruz ki vatana millete hayırlı olur" ifalerini kullandı.
Bu arada; İlçe Başkanı Ali Takavut üye güncellemeleri sırasında yaptığı konuşmada parti üyelerinin güncellenmesi sırasında Genel Merkezin sistemindeki kayıtlı numaralar arandığı zaman 'Ben bu partinin üyesi değilim. Bu partiyle uzaktan yakından alakam yok' diyerek bazı isimlerin telefonda kendilerine küfür ettiğini söyledi. Takavut, bazı üyelerin Ak Parti'ye oy verdiklerini de ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 15:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83