CHP den Antalya raporu açıklaması

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya'ya gelen 6 kişilik milletvekili heyetinin hazırladığı iddia edilen raporla ilgili yazılı açıklama yaptı.

CHP den Antalya raporu açıklaması

Kumbul, bu raporun gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Gün Haber'de dün CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ile görüşmüş, o da rapor yalanlamıştı.

banner111

SIZDIRILDIĞI İDDİA EDİLEN RAPOR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

Kumbul'un yaptığı yazılı açıklama şöyle:

“Bazı basın organlarında yer alan, aday belirleme çalışmalarına ilişkin çalışma raporu olduğu iddia edilen belgede yer alan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi aday belirleme çalışmalarımız kapsamında, Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilen heyet, Antalya’da çeşitli temaslarda bulunmuştur. İl yönetimi, ilçe başkanları, aday adayları ve STK, sendika temsilcileri ile görüşmeler yapan heyet, tebdil kıyafet ile halkın arasına karışarak vatandaşların nabzını tutmuştur. Bu görüşmeler neticesinde heyet Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları ile ilgili kanaatlerini Genel Başkanımıza ve MYK’ya sunmuşlardır.

Son 2 gündür, çalışma heyetinin hazırladığı rapor olarak basına yansıyan, asgari ölçekte bilgisayar kullanabilen herkesin hazırlayabileceği 6 sayfalık bir WORD dosyası kamuoyunu işgal etmiş durumdadır. Gelen heyetle yaptığımız görüşmelerde bu raporun gerçeği yansıtmadığı bildirilmiştir.

Ayrıca yazıda, benim Muratpaşa Belediye Başkan adayı olmak istediğim ile ilgili bir bilgi yer almaktadır. Bu bilgi kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ben şu anda partim adına olabileceğim en kutsal görevi yapmaktayım ve bu görevde bulunmanın gururunu yaşıyorum. Yerel seçimde başarılı olmanın gururunu, örgütümüzle, üyelerimizle birlikte yaşamak istiyorum.

Önümüzdeki süreçte örgütümün vereceği her türlü görevi layıkıyla yapacağımı kamuoyuyla paylaşmak isterim. Fakat bu süreçteki tek hedefimiz, Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyelerini kazanmak için var gücümüzle çalışmak olacaktır. Örgütümüzle birlikte 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerelde iktidara taşıyacağız.”

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 18:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83