'CHP YEŞİLDAL VE TÜRKTAŞ'TAN MI İBARET?'

CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda milletvekili adayları ile sadece Başkan Şengül Yeşildal ve Eski başkan Şevki Türktaş'ın gezmesi parti içinde tartışmalara neden oldu. Pek çok partili, "Bu partide başka kimse yok mu?" dediler.

'CHP YEŞİLDAL VE TÜRKTAŞ'TAN MI İBARET?'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı seçim çalışmaların milletvekili adayları ile devam ediyor. Hergün başka bir aday gelerek Alanya'da belirlenen noktalarda vatandaşlarla buluşuyor. Dün de CHP Antalya 3. sıra aday Çetin Osman Budak Alanya'ya gelrek pek çok ziyarette bulundu. Akşam üzeri ise Budak Alanya Halindeki esnaftan destek istedi.

'SADECE YEŞİLDAL VE TÜRKTAŞ'

Milletvekili adayları ile yapılan seçim çalışmalarına CHP Alanya ilçe Teşkilatından ise sadece başkan Şengül Yeşildal ve Antalya tarafından başknalıktan alınan eski başkan Şevki Türktaş yer alıyor. İlçe Yönetimi ve parti üyelerinden çalışmalarda yer alan başka bir isim ise görünmüyor. Bir çok partili ise bu durumdan rahatsız. Partililer, "Bu partide Şengül Yeşildal'dan başka kimse yok mu? Yönetimin bile çağrılmadığı çalışmalarda görevden alınan eski başkan neden sürekli var?" dediler.

'KUTUPLAŞMA VAR'

CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Yeşildal arasındaki uyumsuzluğun hat safhaya ulaştığını düşünen partililer, "Yönetime bu çalışmalarla ilgili bilgi bile verilmediğini öğrendik. Bu şekilde partinin oylarını arttırması nasıl beklenir? Bu kutuplaşma Alanya'da partimizin büyük bir oy kaybı yaşatacağından korkuyoruz" dediler. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83