HAYDİ ALANYA ÇİFTE MAÇA!

Alanya Belediyesi Kestelspor ve Alanya Belediyesi Bayan Basketbol Takımı bu hafta Cumartesi günü saat 15.00’de rakiplerine evsahipliği yapacak.

HAYDİ ALANYA ÇİFTE MAÇA!
Geçen hafta Gazipaşa Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek lig’de dörtte dört yapıp grup liderliğini sürdüren Alanya Belediyesi Kestelspor’un bu haftaki rakibi Sidespor.

Kestelspor- Sidespor maçı Milli Egemenlik Stadyumu’nda 24 Ekim 2015 tarihinde Saat 15.00’de başlayacak. Hedefi Bal Ligi olan ve oradan da 3. Lige çıkmak olan Kestel Spor, bu hafta da liderliği elden bırakmak istemiyor.


BAYAN BASKETBOL TAKIMI URLA İLE KARŞILAŞACAK

Türkiye Kadınlar Basketbol ligi’nde mücadele eden Alanya Belediye Spor Bayan Basketbol Takımı bu hafta Urla Belediye Spor Takımı ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasında TED Ankara Kolejliler ile karşılaşan ancak beklemediği bir yenilgi alan Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Urlaspor maçını almak istiyor. Eksik ve sakat oyuncusu bulunmayan takımımız 24 Ekim 2015 tarihinde Saat 15.00’de 75. Yıl Spor Salonu’nda Urla Belediyesi Bayan Basketbol Takımı ile potada mücadele edecek.


BAŞKAN ERKEN’DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Alanya Beldiyesi Kestelspor’u oynadığı tüm maçlarda yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, taraftarın bu haftaki maçta da takımlarını yalnız bırakmayacağına inandığını söyledi.

Erken, “Alanya Belediyesi Kestel Spor ile Belediye Bayan Basketbol takımmız bu hafta cumartesi saat 15.00’de rakiplerine ev sahipliği yapacak. Basketbol ve futbol severleri takımlarını desteklemeye davet ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 12:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83