ER'DEN ELEŞTİRİLERE ÇOK SERT YANIT

MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, son günlerde sosyal medyada gerçekleşen parti içi tartışmaların ardından bugün açıklamalarda bulundu.

ER'DEN ELEŞTİRİLERE ÇOK SERT YANIT

 Er, 1 Kasım için çalışanlara teşekkür ederken çalışmayanlara da eleştiriler yöneltti. Her türlü yapıcı eleştiriye açık olduklarını söyleyen Er, "Ancak şahsıma, teşkilatıma ve Ülkücü iradeye yapılmış olan bu ağır ve haksız ithamları kabul etmemiz asla mümkün değildir.  Ülkücü iradenin teveccühü ile bu kutlu ve onurlu makama gelen biri olarak,'İşgalci' kelimesi ile nitelendirilmesini şahsıma , teşkilatıma ve Ülkücü iradeye yapılmış olan büyük bir haksızlık ve hakaret olarak görüyorum" dedi

banner111
HİLMİ ER'İN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

1 Kasım 2015 tarihinde de yapılan Genel seçimlerde Millet iradesi tecelli etmiştir.

Her ne kadar yerelde ve genelde arzu etmediğimiz bir sonuç ortaya çıkmış ise de, hepimiz sandıktan çıkan millet iradesine saygılıyız.

Biz Alanya İlçe Teşkilatı olarak bu zorlu ve kısa seçim sürecinde elimizdeki bütün imkanları seferber ederek mücadelemizi yaptık.

Bu seçim çalışma sürecinde bizlere katkı sağlayan Başta vekil adayımız Cafer Uyar, Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel , Önceki dönem Vekilimiz Hüseyin Yıldız, Kadın Kollarımız, Ülkücü İşçiler Derneğimiz, Ülkü ocaklarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belde Teşkilatlarımız ve Seçim sürecinde katkı sağlayan ,isimlerini sayamadığım bütün dava arkadaşlarıma şahsım ve teşkilatım adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ancak umulmuş ve beklenmiş olmasına rağmen seçim çalışmalarımıza katkı sağlamayanları da ülkücü iradenin hafızası unutmayacaktır.

Son günlerde şahsım ve teşkilatım ile ilgili sosyal medya ve yerel basın üzerinden farklı eleştiriler yapılmaktadır. Yapılan bu eleştirilerin ağır, sorumsuz ve itham edici mahiyette olduğunu üzülerek takip etmekteyiz.

Partimizin ve davamızın selametini düşünen herkesin, özellikle teşkilatlarımızda görev alarak temsil noktasında bulunmuş olan her bir arkadaşımızın, sorumluluk bilinci içerisinde davranarak söz ve eylemlerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Her türlü yapıcı eleştirilere açığız. Samimi olarak yapılacak bu tarz eleştiriler, bizi, teşkilatımızı ve davamızı daha ileriye ve doğruya götürecektir.

Ancak şahsıma, teşkilatıma ve Ülkücü iradeye yapılmış olan bu ağır ve haksız ithamları kabul etmemiz asla mümkün değildir.

Ülkücü hareketin her kademesinde görev yapan ve hayatının son onbir yılını teşkilatımızda aktif yönetici olarak geçiren ve ülkücü iradenin teveccühü ile bu kutlu ve onurlu makama gelen biri olarak,"İŞGALCİ" kelimesi ile nitelendirilmesini şahsıma , teşkilatıma ve Ülkücü iradeye yapılmış olan büyük bir haksızlık ve hakaret olarak görüyorum.

Bizler Türk Milliyetçileriyiz,

Bizler Türk-İslam davasına gönül vermiş olan neferleriz.

Bizler Alanya sevdalısıyız,

Bizler Türkiye ve Türk Milleti sevdalılarıyız,

Bizler yüksek bir manevi misyonu temsil eden dava adamlarıyız.

Bu kutlu davaya inanan bütün arkadaşlarımı, daha sorumlu, daha yapıcı ve ülkücü duruşa yakışır bir şekilde hareket etmeye çağırıyorum. Partimizi, Davamızı ve Hizmetlerimizi güçlü

kılabilmenin yolu birlik ve beraberlikten geçer.Kaybedecek,kenara itecek hiçbir arkadaşımız yoktur ve olamaz.Hiç kimse haddini aşarak kendini, daha fazla Ülkücü olarak görmemelidir.

Hiçbir söylem ve eylem şahsımı ve teşkilatımı inandığımız bu kutlu davamızdan sapmaya; Alanyamıza ve Türk Milletine olan hizmet etme aşkımıza engel olamayacaktır.

Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin emrinde bir teşkilat olarak, Yüklenmiş olduğumuz bu ağır sorumluluğun bilincinde olarak hareket etmekteyiz. Yaşanan bu zor günleri, davaya olan yüksek inancımız ve sorumluluğumuz ile aşacağız. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83