'Hayır' masasına ziyaretçi akını

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nın Atatürk Anıtı karşısında açtığı 'hayır' masası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

'Hayır' masasına ziyaretçi akını
Vatan Partisi Alanya İlçe Tekilatı Atatürk Anıtı karşısında açtıkları masayla referandum bilgilendirmesi yapıyor. 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmalarına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Vatan Partisi İlçe Teikilatı vatandaşları 'hayır' demeye davet ediyor. 'Hayır' masasına Alanya'nın yoğun ilgisi devam ediyor.

15:00 ve 20:00 arası masa ziyaret edilebiliyor

Anayasa Referandumu'nda 'hayır' oyu vereceklerini hatılatan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, ekibiyle birlikte Atatürk Anıtı karşısı, Mola Kavşağı'ndaki 'hayır' bilgilendirme masasında bizzat kendisi çalışıyor. Kalabalık bir partili grubuyla bilgilendirme çalışması yürüten Kurtoğlu, "Evet vermeyi düşünen vatandaşlarımıza açık çağrımızdır. Gelin görüşlerinizi paylaşın. Türkiye’nin geleceği için ortak noktalarımızı bulalım. 'Hayırın' daha hayırlı olacağını görecekseniz. Türkiye, İstiklal Savaşı'ndan sonra en zorlu koşulların içindedir. Çetin mücadeleler ancak büyük güçlerle başarılır. Bugün öncelikli görevimiz, devletin ve milletin topyekun birliğini sağlamaktır. Oysa anayasa değişikliği dayatması milleti kamplara ayırıyor. Yapılmak istenen nedir? Hayır çıkınca, Türkiye birleşecek ve emperyalistlerin sesi soluğu kesilecektir. Huzursuzluğa ve ekonomik çıkmaza hayır." dedi. 

Halkı anayasa değişikliğinin getireceği olumsuzluklar hakkında her gün bilgilendireceklerini bildiren Kurtoğlu, “Hayır bilgilendirme masası, 16 Nisan'a kadar her gün 15.00 ve 20.00 arasında açık olacak. Burada halkımıza gizlenen gerçekleri anlatacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz." diye konuştu.

'Hayır'da birleş'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kuırtoğlu açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Türkiyemiz, İstiklâl Savaşından sonra en zorlu koşulların içindedir. Çetin mücadeleler, büyük güçlerle başarılır. Bugün öncelikli görev, devletin ve milletin topyekun birliğini sağlamaktır. Oysa anayasa değişikliği dayatması milleti kamplara ayırıyor. Yapılmak istenen nedir? Şehit cenazelerinde omuz omuza duranlar, birbirine yumruk mu sıkacak? Bölünmeye 'hayır'. Türkiye’nin üzerine bombalar atılıyor. Türk Ordusu sınır ötesinde savaşıyor. Polis terörle mücadelede. Geçim derdi gelmiş kapıya dayanmış ve Türkiye bütün bu yakıcı sorunları bir kenara bırakıp anayasa değişikliği için referandum savaşına sokuluyor. Türkiye’de iç kavga kışkırtan küresel merkezlere 'hayır' diyoruz. Hayır çıkınca, Türkiye birleşecek ve emperyalistlerin sesi soluğu kesilecektir. Huzursuzluğa ve ekonomik çıkmaza 'hayır'. Teröre karşı mücadele devletin ve milletin birliğiyle çözülür. Ekonomik bunalım yine devletin ve milletin birliğiyle aşılır.Oysa Başkanlık Sistemi, milleti birleştirmiyor. Bu nedenle Başkanlık Sistemi, huzur getirmez. Başkanlık Sistemi, geçim derdimize çözüm getirmez. Hayır'da birleş.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83