Başkan'dan kapalı pazar müjdesi

Toros Taksi Durağı ve Öğretmenevleri Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri Kapalı Pazarı’nın hizmete açılacağını müjdeledi.

Başkan'dan kapalı pazar müjdesi
Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, bölge de esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Her fırsatta bölge esnafıyla bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, son olarak Konyaaltı Toros Taksi Durağı’nı ziyaret etti. “Şoför, arkasında devlet sırrının konuşulduğu kişidir.” diyen Başkan Muhittin Böcek, gerek ekonomik, gerekse siyasi çekinceme yaşayan esnafın sabırla bu süreci yürüttüğünü söyledi.

Konyaaltı Toros Taksi Durağı’nın ardından Öğretmenevleri Mahallesi Muhtarı Celal Koç ile bir araya gelen Başkan Böcek, bölgeye yapılan Öğretmenevleri Kapalı Pazar Yeri’nin de müjdesini verdi. Kısa süre içinde yapımı tamamlanan kapalı pazarın 5 Nisan Çarşamba günü hizmete açılacağını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bölge halkı ve esnafa şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Başkan Muhittin Böcek, son olarak referandum için hayır çalışması yürüten partilileri ziyaret etti. Muhittin Böcek, ‘hayır’ lokması dağıtan partililerle bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83