'İKTİDAR UYUSUN DA BÜYÜSÜN ANLAYIŞINA SAHİP'

Ak Parti İktidarı'nın yönetim politikasını eleştiren CHP'li Mehmet Can Karagöz, İktidarın nüfusu arttırıp, genç tutarak, ucuz işgücüyle refahtan yoksun bir toplum oluşturma kaygısı güttüğünü söyledi.

'İKTİDAR UYUSUN DA BÜYÜSÜN ANLAYIŞINA SAHİP'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mehmet Can Karagöz şöyle dedi:

banner111
'Mevcut iktidarın kalkınma programı "Uyusun da büyüsün Türkiyem"dir. Nasıl mı?
Fildişi kulelerin kendilerini toplum dinamiklerinden soyutladığını, koruduğunu düşünmeye başlayan iktidarlar, iktidarda kalmak adına yaptıkları kalkınma programlarında tehlikenin farkında olamamaktadır.

'ARADIĞINI MÜLTECİLERDEN BULUYOR'

Bunlardan birisi de nüfusu arttırıp genç tutarak, ucuz işgücüyle refahtan yoksun bir toplum oluşturma anlayışıdır. Dikkat edildiyse artık aradığını mültecilerden bulan iktidar, üç çocuk politikasını dillendirme ihtiyacı duymamaktadır. İşte bu noktada sinsi tehlike ortaya çıkmaktadır. Yaklaşık iki buçuk milyon mülteciyi düşünecek olursak ülke nüfusu yüzde 3.2 artmış demektir. Artan nüfus artan altyapı, artan ihtiyaç demektir. Yani büyüme hızımız yüzde 3.2 olduğu takdirde önceki durumumuzu ancak koruyabilmiş, aslında hiç büyümemiş olacağız.

'UYUYANLAR, İYİ GECELER'

Mültecileri insancıllık kılıfı altında pazarlık konusu yapan mevcut iktidar bu ülkeye en büyük zararı, vatandaşlarının niteliğine, becerilerine ve üretkenliğine güvenmemekle vermektedir. İcat etmeyen, olanı tekrar eden, teknoloji çağında halen sayıca üstünlük peşinde koşan anlayış tam da "Uyusun da büyüsün" anlayışıdır.
Bize düşen görev uyuyanlara iyi geceler demek olmalıdır.'

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83