İşte Çavuşoğlu'nun Alanya programı

Yarın memleketi Alanya'ya gelecek olan Bakan Çavuşoğlu, tam üç gün boyunca referandum çalışması yapacak, ayrıca MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edecek.

İşte Çavuşoğlu'nun Alanya programı
Memleketi Alanya'da yarın önemli temaslarda bulunacak olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun programı saat 10.00'da doğup büyüdüğü Türkler Mahallesi'nde başlayacak. Sabah saatlerinde Gazipaşa'dan gelecek olan muhtarlarla birlikte Alanyalı muhtarları Türkler'deki Haydarpaşa Otel'de kahvaltıda ağırlayacak olan Bakan Çavuşoğlu, burada hem muhtarların sorunlarını dinleyecek, hem de 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu hakkında bilgiler verecek. AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, ÜniAk Başkanı Yılmaz İçmen ve partililerin de katılacağı toplantı sonrası Kızıl Kule önüne geçecek olan Bakan Çavuşoğlu, burada El Cezire Televizyonu'na dış politikayı ve dünyada gelişen olayları yorumlayacak. 

MHP'Yİ ZİYARET EDECEK

 Cuma namazını Kuyularönü Cami'de kılacak olan Bakan Çavuşoğlu, namaz sonrası Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibiyle bir araya gelecek. Saat 15.30'da Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kestel Yerleşkesi'nde üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayacak olan Bakan Çavuşoğlu, saat 17.30'da ise ALTSO Konferans Salonu'nda ALTSO yöneticileri ve çeşitli sektörlerin temsilcileriyle toplantıda buluşacak. Saat 20.00'de AKP'nin 25 Metrelik Yol üzeri Hancı Pastanesi karşısındaki Referandum Ofisi'ne geçecek olan Bakan Çavuşoğlu, burada partililere ve vatandaşlara hitap edecek. Geceyi Alanya'da geçirecek olan Bakan Çavuşoğlu, 8 Nisan Cumartesi ve 9 Nisan Pazar günü de Alanya'nın kırsal mahallelerine geçerek referandum çalışmalarına katılacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83