KRİZE ÇÖZÜM VATAN PARTİSİ'NDEN

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu Genel Başkanları Doğu Perinçek’in Antalya'da faaliyet gösteren turizmci ve ihracatçılarla görüşmek üzere bölgeye geleceğini söyledi.

KRİZE ÇÖZÜM VATAN PARTİSİ'NDEN

 4 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 14:00 de Antalya Falcon Otel'de yapılacak toplantımıza turizm işletmeci ve yatırımcılarımız davetlidir diyen Kurtoğlu” Çözümlerimizi Genel Başkanımızla birlikte Antalya kamuoyuna açıklayağız” dedi.

banner111
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nujn konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Başta Çin Halk Cumhuriyeti, Rusya ve Orta Asya Cumhuriyetleri’yle Vatan Partisi Dış İlişkiler Bürosu tarafından geliştirilen ikili ilişkilerimizin turizm ve ihracatımızla ilgili yaşanmakta olan sıkıntılarımızda nasıl çözümler üretebileceğimiz konularında Genel Başkanımız Doğu Perinçek tarafından sektör ilgililerine açıklamalar yapılacaktır. 
Vatan Partisi Dış İlişkiler Heyeti, komşu ve dost ülkeleri ziyaret ederek İkili ilişkilerin geliştirilmesi ve bölgesel işbirliği olanaklarının ittifaklara dönüştürülmesi konularında görüşmeler yapıyor.

Ekonomi, turizm ve tarıma dayalı Antalya, yaşanan krizden en çok etkilenen ilimizdir. Bu nedenle, Genel Başkanımız Sn. Dr. Doğu Perinçek'i dış temasların sonuçlarını paylaşmak ve çözüm olasılıklarını değerlendirmek üzere Antalya'da faaliyet gösteren turizmci ve ihracatçılarla buluşturmak istiyoruz. 4 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 14:00 de Antalya Falcon Otel'de yapılacak toplantımıza turizm işletmeci ve yatırımcılarımız davetlidir. Sizi ve önereceğiniz turizmcilerimizi ağırlamaktan onur duyacağız.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 15:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83