'KÜÇÜK MOSKOVA'DA %41 ALDIYSAK!...'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kurulda sordular nasıl birinci parti oldunuz diye. Ben de dedim ki; eskiden 'Küçük Moskova' olarak bilinen Gazipaşa'da bile oy oranımız yüzde 41'e çıktı. Biz Antalya'da nasıl birinci parti olmayız dedik" diye konuştu.

'KÜÇÜK MOSKOVA'DA %41 ALDIYSAK!...'

 AK Parti Antalya milletvekilleri, Antalya'nın Gazipaşa ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. 

banner111
Belediye Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da ilçe halkıyla buluşan AK Parti Antalya Milletvekilleri, salona büyük bir coşkuyla girdi. AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Atay Uslu ilçe halkıyla kucaklaşarak teşekkürlerini iletti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin ve Belediye Başkanı Adil Çelik hazır bulundu.
Coşkulu karşılamanın ardından sahnede kendilerine ayrılan yere oturan vekillerle selamlaşmak isteyen küçük bir kız vekillerin ilgisini çekti. Mevlüt Çavuşoğlu'nun karşısına gelen minik kızın elini öpen Çavuşoğlu eliyle minik kıza üzüm yedirdi.
AK Parti'nin 6. sıradan milletvekili olan İbrahim Aydın, Gazipaşalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gazipaşa'da bir dönem Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Aydın yaptığı konuşmada Antalya'ya hizmet etmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
Mevlüt Çavuşoğlu ise yoğun tezahüratlar eşliğinde konuşmasını yaptı. Seçimin ardından aldığı her tebrik telefonunda Antalya'nın nasıl başarıya koştuğunu sorduklarını belirten Çavuşoğlu, Antalya'nın bir seçim modeli olduğunu söyledi. Ankara Merkez Yürütme Kurulu'nda herkesin Antalya'yı konuştuğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Kurulda sordular nasıl birinci parti oldunuz diye. Ben de dedim ki; eskiden 'Küçük Moskova' olarak bilinen Gazipaşa'da bile oy oranımız yüzde 41'e çıktı. Biz Antalya'da nasıl birinci parti olmayız dedik" diye konuştu.
7 Haziran'ın ardından milletin gerçekleri gördüğünü dile getiren Çavuşoğlu, "4 ay içinde bu millet gördü. Alternatifleri de gördü. Sırtını teröre, dağa dayayanları gördü. Teröre sırtını dayayanların sonu hep hayal kırıklığıdır. Bu ülkeden sonuna kadar teröristleri kazıyacağız. Zannettiler ki daha fazla şehit gelirse insanların milliyetçi duygularını kullanarak daha fazla oy alacaklar. Millet onların milliyetçiliğini görmedi mi? Zor zamanda gel devleti yönet dediklerinde sırtını dönüp gidenlere bu millet iktidarı gösterir mi? Seçimin galibi AK Parti'dir ama seçimin kazananı Türkiye'dir. Diğer partilere oy veren CHP ve MHP'lilere de söyleyin. Onlar da kazandı. Biz oy vermeyenler de kazandı. Bize oy vermeyen ancak sonuçtan memnun olanlar 'Türkiye'ye istikrar geldi, güven geldi' diyorlar. Böyle insanlara da saygı duyulur" dedi.
Antalya'da milletvekili sayısının yarısını aldıklarını belirten Çavuşoğlu, "Sizler Antalya'da milletvekili sayısının yarısını AK Parti'ye kazandırdınız. Yalnız küçük sorunlarımız oluyor. Artık bizi araçlar almıyor, bir dahaki seçime otobüs tutacağız. İbrahim Aydın'ın boyu uzun olduğu için araçlara sığmıyor. Onunu kendisi de büyük, gönlü de büyük" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Milletvekilleri Alanya'daki programa katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 08:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83