% 50'LİK REKORA HAVAİ FİŞEKLİ KUTLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugün bayram ediyoruz, sonbahar ama Türkiye'de çiçekler açtı, umutlar yeşerdi, istikrar geldi Türkiye'ye. İnsanların yüzü gülmeye başladı. Sadece Türkiye'deki insanların değil, dünya mazlumlarının da yüzü gülmeye başladı" dedi.

% 50'LİK REKORA HAVAİ FİŞEKLİ KUTLAMA

 Antalya'da ziyaretlerini sürdüren Çavuşoğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı önünde kurulan platformdan, AK Parti Antalya milletvekilleriyle halkı selamladı. Bayraklarla, meşalelerle karşılanan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, seçimde kentin tarih yazdığını ifade ederek, hiçbir siyasi partinin Alanya'da yüzde 50 oranında oy almadığını, ilçede her iki kişiden birinin oy verdiğini söyledi. "Dik dur eğilme" sloganlarıyla  konuşması sık sık kesilen Çavuşoğlu, Alanyaspor'a sahip çıkmak gerektiğini,  takımın iyi gittiğini ve seneye Süper Lig'de olması gerektiğini vurguladı. Alanya'nın siyasette süper ligde olduğunu anlatan Çavuşoğlu, "14 senedir sizlere hizmet etmek onurdu, bizim için şerefti. Sizlere elimizden geldiği kadar hizmet ettik ve Alanya'yı ilklerin şehri yaptık. İki tane üniversitesi var" ifadesini kullandı. Halkın huzuruna ciddiyetle gitmek, saygı duymak gerektiğini belirten Çavuşoğlu, parti olarak vatandaşlara her zaman projeleriyle ulaştıklarını vurguladı. 

banner111
Çavuşoğlu, 1 Kasım seçimlerinde kazanın Türkiye ve 78 milyonun olduğunu belirterek, şunları ifade etti: "Terör siyaseti yapanlar kaybetmeye mahkumdur. Gezi olaylarından umudunu kesen, 17-25 Aralık darbe girişiminde başarılı olamayan, 'Madem PKK Gezi olaylarına girmedi, ben PKK'nın içine gireyim' diyen paralel yapı kaybetmiştir, kaybetmeye mahkumdur. Bu paralel çete, PKK'dan da beter. Yurt dışında Ermeni lobileriyle birlikte el ele, kol kola Türkiye aleyhine çalışıyor bu paralel yapı. Bunların tepesi ihanet çetesi." Herkese hizmet edeceklerini ve bunlardan tüm kesimlerin yararlanacağını anlatan Çavuşoğlu, ilçeye hızlı tren getireceklerini vurguladı. Turizmi 12 aya çıkaracaklarını söyleyen Çavuşoğlu, golf sahaları, tesisler yaparak spor turizmine katkı sağlayacaklarını dile getirdi.  

Uluslararası kongre merkezi ve fuar alanları inşa edeceklerini belirten Çavuşoğlu, Alanya'ya TOKİ'yi getireceklerini, emekliler, turizmde çalışanlar dahil herkese uygun konut vereceklerini aktararak, "Halkın içinden geldiğini unutmayacaksın, şımarmayacaksın. Ak kadrolar hep böyledir. Birinci önceliğimiz Antalya'ya hizmet etmektir" dedi. Birlik beraberlik olduğu sürece her şeyin güzel olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, şöyle dedi: "Bugün bayram ediyoruz, sonbahar ama Türkiye'de çiçekler açtı, umutlar yeşerdi, istikrar geldi Türkiye'ye. İnsanların yüzü gülmeye başladı. Sadece Türkiye'deki insanların değil, dünya mazlumlarının da yüzü gülmeye başladı. 60 yıldır böyle bir Türkiye'yi bekleyen yurtdışındaki vatandaşlarımız da sevinmeye başladı. 100 yıldır böyle güçlü Türkiye'yi, 'Gelsin bizi bulsun' diyen yurtdışındaki vatandaşlarımız, soydaşlarımız ve Evlad-ı Fatihanlar ellerini tekrar göğe açtılar. Bu birlik beraberlik sayesinde bu tabloyu tekrar yaşıyoruz." Çavuşoğlu, konuşmasının ardından, vatandaşlarla öz çekim yaptı. Program, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83