ALANYA BELEDİYE TİYATROSUNA 3 BÜYÜK GURUR

Alanya Belediye Tiyatrosuna 3 ödül birden. Alanya Belediye Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde bulunan oyuncular Birke Muratal, Burak Kaya ve İhsan Bengier farklı dallarda ödül aldılar.

ALANYA BELEDİYE TİYATROSUNA 3 BÜYÜK GURUR

 Bu yıl 15. si düzenlenen ‘’Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödülleri’’ sahiplerini buldu. Tiyatro seyircileri tarafından oluşan jürinin oylarıyla belirlenen ödüller ülke çapında farklı şehirlerde düzenlenen törenlerle oyunculara takdim edildi. 

banner111
23 Ekim’de  Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreninde Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları Birke Muratal ve Burak Kaya, 2014-2015 tiyatro sezonunda, Rejisör Murat Atak’ın sahneye koyduğu ‘Bir Şehnaz Oyun’ adlı müzikalde göstermiş oldukları performans sonucu Birke Muratal Şehnaz rolü ile en iyi kadın oyuncu, Burak Kaya ise Müştak rolü ile en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Ayrıca ‘’Bir Şehnaz Oyun’’ adlı müzikal’in koreografisini yapan İhsan  Bengier en iyi koreograf kategorisinde ödül aldı. 

Oyuncular, Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler. Alanya Belediyesi Tiyatro oyuncusu olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten oyuncular, Başkan Yücel’e tiyatroya olan desteklerinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. 

Oyuncuları başarılardan dolayı tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ülkenin farklı şehirlerinde Alanya’yı ve Alanya Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil eden oyuncularımızı tebrik ederim. Bende zaman buldukça tiyatroya gidiyorum ve keyf alarak izliyorum.’’ dedi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 14:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83