YÜCEL'DEN AKP'YE TRANSFER İDDİALARINA YANIT

AK Parti'ye transfer iddialarına yanıt veren Başkan Yücel, "Benim bu konuda ne herhangi birisiyle görüşmem ne de açıklamam olmamıştır. Ben MHP'de çok mutluyum. Şu an siyaset benim için ikinci planda. Tamamen Alanya halkına hizmet için gayret sarf ediyorum" dedi.

YÜCEL'DEN AKP'YE TRANSFER İDDİALARINA YANIT

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık olağan encümen toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 30 Mart 2014 tarihinde yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile kapatılan belde belediyelerden Alanya Belediyesi'ne devredilen ve artık iş göremez duruma gelen 14 hurda aracın satış ihalesini gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Yücel, "Normalde bu araçların satışından elde edilen gelir bir kamyonet parası bile etmiyor ama hem gözümüzün önünde durmasın hem de yer işgal etmesin diye elimizden çıkardık" dedi. 

banner111
'BİZ SIRAMIZ GELİNCE KONUŞURUZ' 

1 Kasım Seçimleri'nde AKP'nin Alanya'da 49.4 oranında oy almasının ardından teşekkür ziyareti için Alanya'ya gelen AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun, "Bu oranı muhafaza edip 2019'da Alanya Belediyesi'ni de kazanacağız" sözlerini yorumlayan Başkan Yücel, "İnşallah o günleri hep birlikte göreceğiz. Biz nereden nereye geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Sıramız gelince biz de konuşuruz" diye konuştu. Başkan Yücel'e, 1 Kasım'da AKP'nin elde ettiği başarının ardından kendisinin MHP'den AKP'ye transfer edilmek istendiği yönündeki iddialar da soruldu. 

'MHP'DE ÇOK MUTLUYUM' 

Başkan Yücel, "Benim bu konuda ne herhangi birisiyle görüşmem ne de açıklamam olmamıştır. Ben MHP'de çok mutluyum. Şu an siyaset benim için ikinci planda. Tamamen Alanya halkına hizmet için gayret sarf ediyorum" dedi. 1 Kasım Seçimleri'nin Türkiye'ye ve Alanya'ya hayırlı olmasını da dileyen Başkan Yücel, Antalya'dan seçilen 14 milletvekilini tebrik etti. Parti ayrımı gözetmeksizin 14 milletvekilinin de canla başla çalışacağına inandığını vurgulayan Başkan Yücel, "Alanya için herkesin kapısını çalarız. Kapımızı da çalana yardımcı oluruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83