'AKDENİZLİ OLABİLSEYDİK'İN GELİRİ EĞİTİME

Alanya’da diş hekimliği kadar, fotoğraf ve başta bisiklet olmak farklı sporlara olan tutkusu ile bilenen araştırmacı yazar Feyzi Açıkalın, ‘Akdenizli Olabilseydik’ isimli beşinci kitabını okurları için imzaladı.

'AKDENİZLİ OLABİLSEYDİK'İN GELİRİ EĞİTİME

 Kitabın tüm gelirini ise eğitime bağışladı. Alanya’nın yetiştirdiği önemli isimlerden olan Diş Hekimi, yazar, fotoğrafçı ve spor adamı kimlikleri ile bilinen ve özellikle Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun uzun yıllar yorumculuğunu yürüten Feyzi Açıkalın, son kitabı için imza günü düzenledi.

banner111
Atatürk Caddesinde bir restoranda imza günü düzenleyen Feyzi Açıkalın, kitaptan elde ettiği geliri ise Çağdaş Yaşamı destekleem Derneği Alanya Şubesine bağışladı. ‘Akdenizli Olabilseydik’ isimli beşinci kitapta Açıkalın'ın yaklaşık 25 yıldır yazılarından derledikleri yazıları bulunuyor. İş, siyaset, basın dünyasından bir çok ismin kitap imzalattığı Açıkalın, kitabın gelirini eğitime bağışladığı için mutluluk duyduğunu söyledi. ÇYDD Alanya Şube Başkanı Nilgün Özcan ise Açıkalın'ın verdiği destekten dolayı kendisine şükran duyduklarını belirti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 16:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83