MHP'DEN VE MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Antalya’nın merkez Aksu İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Öztürk, hem üyelik görevinden hem de partisi MHP’den istifa etti.

MHP'DEN VE MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

 MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Öztürk, partisinin 1 Kasım seçimlerinde başarısız olduğunu gerekçe göstererek, istifa ettiğini açıkladı. Partisinin Aksu’da üçüncü parti durumuna düşmesini eleştiren Mehmet Ali Öztürk, hiçbir zaman ülkücülük kimliğinden taviz vermeyeceğini söyledi.

banner111
“BOZKURTLAR OVASI OLARAK ANILIRDI”

MHP Aksu İlçe Teşkilatı'ndaki çalışma düzeninden rahatsız olduğunu söyleyen Öztürk, ”Kısmen şahsımın yetersizliğinden, kısmen Aksu’daki parti çalışmalarımızın yetersizliğinden, kısmen seçim sonuçlarının etkisiyle, özel olarak hiç kimseyle bir problemim yoktur. Karar tamamen teşkilatçılık anlayışımın hassasiyetinden kaynaklıdır. Bir zamanlar Aksu “Bozkurtlar Ovası” olarak anılırdı. Böyle bir yerde şimdi 3’üncü parti konumuna düşmüşüz. Hakkımda yapılacak olan dedikodunun önüne geçmek için hem partimden hem de meclis üyeliğinden istifa ettim” dedi.

MHP Aksu İlçe Teşkilatı Başkanı Kemal Kara, istifa eden Mehmet Ali Öztürk’ün yerine daha önce 10’uncu sıradan meclis üyesi adayı olan Ramazan Kızıl Kaya’nın geleceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83